Haberler

KAĞITHANE ANKET SONUÇLARI | 31 Mart Yerel Seçim anketlerinde hangi aday önde?

Güncelleme:

KAĞITHANE ANKET SONUÇLARI | 31 Mart Yerel Seçim anketlerinde hangi aday önde? Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Kağıthane'deki anket sonuçları açıklandı. Anketlerde hangi adayın önde olduğu merak konusu olmaya devam ediyor. Seçmenlerin tercihleri ve seçim sonuçlarına dair detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, kamuoyu araştırmaları ile yerel seçim anket sonuçları ön plana çıkıyor. Türkiye'de Mahalli İdareler Seçimleri için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidilecek. Seçim yasakları öncesinde SONAR anket şirketi İstanbul'daki bazı ilçelerin sonuçlarını paylaştı. Peki, KAĞITHANE ANKET SONUÇLARI | 31 Mart Yerel Seçim anketlerinde hangi aday önde?

KAĞITHANE ANKET SONUÇLARINDA HANGİ ADAY ÖNDE?

AK Parti adayı Mevlüt Öztekin yüzde 58,1, CHP adayı Tonguç Çoban yüzde 25,2, DEM Parti adayı Burhan Damarlı yüzde 5,8, İYİ Parti adayı Mustafa Kürşat Ceylan yüzde 5,2 oy alıyor.

31 Mart Yerel Seçimlerine Dair Kağıthane Anket Sonuçları Açıklandı

İSTANBUL'DA SON DURUM NE? İMAMOĞLU MU? KURUM MU?

İstanbul'da son durumla ilgili açıklama yapan Bayrakçı, "İstanbul anketi çok önemli Ankara anketi de çok önemli. İkisini de Cuma ya da Cumartesi günü açıklayacağız. İstanbul için 3-4 gün daha istedim seçmenlerden çünkü verdiğim sonuç milimetrik olarak tutmalı. Farklar yok. Murat Kurum 1 ay öncesine oranla atak yaptı. Hızla yaklaştı. Şimdi son durum kim önde onu yakalayacağız ve önümüzdeki 3 gün içinde paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kağıthane Gündem Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title