Haberler

Son Yaz final mi yapıyor? Son yaz bitti mi?

Güncelleme:

FOX TV'nin sevilen dizisi Son Yaz, bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. Son Yaz hakkında son dönemde yaşanan gelişmeleri takip edenleler, dizi hakkında Son Yaz final mi yapıyor ve Son yaz bitti mi gibi konuları araştırdı. Peki, Son Yaz final mi yapıyor? Son yaz bitti mi?

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen Son Yaz final bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Diziyi takip edenleri üzen gelişme aynı zamanda sosyal medyada gündem oldu ve dizinini devam edilmesi istendi. Peki, Son Yaz final mi yapıyor? Son yaz bitti mi?

SON YAZ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Son Yaz bu akşam final bölümü ile ekrana gelecek ve artık yeni bölümü çekilmeyecek.

SON YAZ SON BÖÜMDE NELER OLACAK?

Hayat ağır bir sınavdır. Selim, yaşadığı onca şeyden sonra kendisiyle ve geçmişiyle büyük bir yüzleşmeye girer. Bu yüzleşme Selim'i, kendisini sorgulamaya götürür. Çocukları için her şeye yeniden başlama kararı alır ancak Selim'in sınavı henüz bitmemiştir.

Akgün ve Yağmur ise içlerinde biriktirdikleri öfke ve tutkuyla sınav verirler. Öfke mi yoksa tutku mu kazanacaktır?

Son Yaz finali, gittiği yoldan emin olan ve bu yolda attığı adımların sonucundan korkmayanların finalidir.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Son Yaz Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (2)

Aylin Hayta:

Diziyi severek izliyorduk...finali çok eksik bitti..sanki devamı gelecekmiş gibi... lütfen izleyiciyle dalga geçmeyin...sonuçta zaman ayırıp haftalardır izliyoruz....

4
0
yanıtYanıtla
Serap Çelebi:

Güzelim flimi berbat bir finalle bitirdiniz.. bitmesi gereken öyle saçma diziler varken son yazı bitirdiniz.. işte bu yüzden dizi seyretmek istemiyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title