Haberler

Son dakika haberleri... Scooter kullanan sürücünün aracın altında kalma anı kameralara yansıdı

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre Ümraniye'de kullandığı scooter ile karşı yönden gelen aracın altında kalan güvenlik görevlisi Ahmet Demirtaş'ın tedavisi devam ediyor.

Ümraniye'de kullandığı scooter ile karşı yönden gelen aracın altında kalan güvenlik görevlisi Ahmet Demirtaş'ın tedavisi devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, 16 Temmuz'da Hekimbaşı Mahallesi Semerkant Sokak'ta scooter ile devriye görevini yapan özel güvenlik görevlisi Ahmet Demirtaş, Sinan S. hakimiyetindeki 34 DPT 06 plakalı İBB'ye bağlı hizmet aracının önünde düştü.

Aracın altında kalarak bir süre sürüklenen Demirtaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 15 günlük tedavisinin ardından taburcu olan Demirtaş, gördüğü tedaviler nedeniyle kazadan sonra işe gidemedi.

Fizik tedavisi süren Demirtaş'ın, sigorta firması tarafından ters yönde olması nedeniyle kusurlu bulunarak karşı tarafın aracında oluşan 6 bin 500 liranın ödenmesi istendi.

Olaya ilişkin AA muhabirine açıklama yapan Demirtaş, "Gelişli gidişli bir sokak, orada karşıdan gelen bir araç hızlı geliyor tabii. Hızdan dolayı da bize kaçış fırsatı vermiyor. Bu esnada elimden scooterı bırakarak kendimi atmaya çalışıyorum ama o esnada araç beni hızla atına alarak eziyor. Yaklaşık 18-20 metre beni sürüklemiş. 15-16 gün yoğun bakımda kaldım, kaç defa kalp durması gerçekleşmiş, kaç defa kan verilmiş, hiç birini hatırlamıyorum." ifadelerini kullandı.

"Arabayla insan canı kıyaslanacak bir şey değil"

Taburcu olmasının ardından fizik tedavisinin devam ettiğini ve geçen hafta evine bir kağıt geldiğini belirten Demirtaş, "Bizim kusurumuz olduğu ve arabaya zarar verdiğimiz yazıyor. Arabaya verdiğim zarardan dolayı da sigorta şirketi bu zararın bizden karşılanmasını talep ediyor. 7 gün içerinde ödememiz halinde bize açıklama gönderiyorlar. Bu trajikomik bir şey tabii, hayatım söz konusuyken parayı talep etmeleri sıkıntılı bir durum." dedi.

Kendisine çarpan aracın sürücüsüyle hiç karşılaşmadıklarını ve kendilerine ulaşılmadığını anlatan Demirtaş, " Çalıştığı firma İBB'den de kimse bize ulaşmadı. 'Durumunuz nasıl, yapabileceğimiz bir şey var mı?' diye kimse bir şey sormadı. Bu da ağır bir şey gerçekten. Bir tarafta arabanın hasarı söz konusu, burada benim canım söz konusu. Arabayla insan canı kıyaslanacak bir şey değil." diye konuştu.

Öte yandan kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, scooter ile ilerleyen Demirtaş'ın karşıdan gelen aracı gördüğü ve scooterı elinde bıraktığını, daha sonra ise hafif ticari aracın Demirtaş'ı altına aldığı görülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

istanbul büyükşehir belediyesi Ahmet Demirtaş Ümraniye Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title