Haberler

Otel odasında kız arkadaşını karnından bıçakladı! Sesleri duyan otel çalışanları, kadını kanlar içinde buldu

Güncelleme:

Antalya'da 25 yaşındaki genç kadın, erkek arkadaşı tarafından kaldığı otelde karnından bıçaklandı. Genç kadın, odadan gelen sesler üzerine harekete geçen otel çalışanları tarafından bulundu. Kanlar içerisindeki kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralı kadının tedavisi devam ederken, saldırgan ise olay yerinde gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Antalya'nın Kepez İlçesine bağlı Fabrikalar Mahallesi Dumlupınar Bulvarı üzerinde bulunan bir otelde yaşanan olayda, A. K. aynı odada kaldığı Z.G. ile bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışmaya başladı.

Otelde birlikte konakladığı kız arkadaşını bıçakla yaraladı

SESLERİ DUYAN OTEL ÇALIŞANLARI YARDIMA KOŞTU

Tartışmanın büyümesi üzerine A.K., yanında bulunan bıçak ile kız arkadaşının karın bölgesinden bıçakladı. Yaşanan sesler üzerine odaya çıkan otel çalışanları genç kadını kanlar içerisinde buldu. Durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbarın ardından olay yerine sağlık çalışanları ve polis ekipleri sevk edildi.

YARALI GENÇ KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç kadın, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Şüpheli şahıs ise olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Polis ekipleri konu ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dumlupınar Kepez Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title