Haberler

Husumetlisinden kaçarken sırtından vurulmuştu! Olay anının kamera görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Bursa'da alacak verecek meselesi yüzünden husumetli olduğu şahısla karşılaşan ve tartıştıktan sonra kaçmaya çalışan 22 yaşındaki bir kişi, kaçarken tabanca ile sırtından vurulmuştu. Olaya dair kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi'nde R.D. (22), 2 Ekim'de sokakta yürürken alacak verecek meselesi yüzünden husumetli olduğu Emrah Altunkara (32) ile karşılaştı. R.D., çıkan tartışmanın ardından koşarak uzaklaşmaya çalışırken, kendisini takip eden Emrah Altunkara tarafından tabanca ile sırtından vuruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. R.D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. R.D.'nin hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Husumetlisinden kaçarken sırtından vurulmuştu! Olay anının kamera görüntüleri ortaya çıktı

O ANLAR KAMERADA

Olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kamera görüntülerinde, Emrah Altunkara'dan koşarak kaçmaya çalışan R.D.'nin silahla yaralandıktan sonra bir anda yere düştüğü anlar yer aldı.

Husumetlisinden kaçarken sırtından vurulmuştu! Olay anının kamera görüntüleri ortaya çıktı

SALDIRGAN EVİNE YAPILAN BASKINLA YAKALANDI

Olayın ardından çok yönlü soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Emrah Altunkara'nın dün akşam evine geldiği belirledi. Eve yapılan baskınla şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edilen Altunkara, çıkarıldığı mahkemece 'kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Altunkara'nın çeşitli suçlardan çok sayıda kaydının olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Panayır mahallesi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title