Haberler

GTA Trilogy'nin çıkışı sızdırıldı, oyun kodları Rockstar launcher'ın güncellemesinde gözüktü

Güncelleme:

Grand Theft Auto'nun yenilenmiş üçlemesi ile ilgili söylentiler dolaşmaya devam ederken Rockstar Launcher'ın güncellemesinde GTA Trilogy'ye dair gözüktü.

Rockstar Games, 2001 yılında GTA 3'ü piyasaya sürmesiyle Grand Theft Auto serisini yeni zirvelere taşıdı ve o zamandan beri arkasına bakmadı. Rockstar Games'in GTA: Trilogy üzerinde çalıştığına dair sızıntılar vardı fakat bu sefer kesin çıkacak gözüyle bakılıyor.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

2000'lerdeki GTA üçlemesinin mevcut nesil konsollar için yeniden düzenlendiğini ve o zamandan beri dolaşan söylentilerde bir miktar geçerlilik olduğunu gösteriyor. Bilinen Rockstar Games sızıntıları yapan Videotech_ son zamanlarda Rockstar Launcher'da buldukları bazı veri bilgilerini paylaştı ve GTANet adlı başka bir kullanıcı ise oyunların simgelerini sızdırdı. Bu yeni bilgi, GTA Trilogy Remaster'ın yakında piyasaya sürülmesine işaret ediyor gibi görünüyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Rockstar Games GTA 5 Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title