Haberler

Babasının yemek yemediği için dövdüğü Elif, yaşam savaşını kaybetti

Güncelleme:

Gaziantep'te babası Mehmet Yılmaz'ın yemek yemediği için yumruk attığı 1,5 yaşındaki Elif Hazal Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Gözaltına alınan Mehmet Yılmaz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

19 Ekim günü Güneykent Mahallesi'nde bir ay önce doğum yapan Duygu Yılmaz (27) hastanede tedavi gören bebeğini ziyarete gitti, eşi Mehmet Yılmaz ise kızı Elif Hazal ile evde kaldı.

SİNİRLENİNCE YUMRUK ATTI

Mehmet Yılmaz, karnının acıktığını düşündüğü kızı Elif'e yemek yedirmek istedi. Ancak Elif yemedi. Sinirlenen Mehmet Yılmaz, kızına yumruk attı. Yere yığılan Elif Hazal hareketsiz kalınca Mehmet Yılmaz sağlık ekiplerini arayarak kızının düştüğünü söyledi.

HAYATINI KAYBETTİ

İhbarın ardından eve giden sağlık ekipleri küçük kızı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Elif Hazal Yılmaz, bugün sabaha karşı doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

"YEMEK YEMEDİĞİ İÇİN VURDUM"

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Mehmet Yılmaz'ı gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda kızına yumruk attığını itiraf eden Yılmaz'ın, "Kızıma yemek yedirmek için sofra açtım. Fakat kızım yemek yemeyip ekmeği yere attı. Ben de vurdum" dediği belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Elif Hazal'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Duygu Yılmaz, kızının cenazesi teslim edildiği sırada gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mehmet Yılmaz Duygu Yılmaz Hazal Yılmaz 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

Orhan Erol:

ALLAH RAHMET EYLESIN yazık oldu babası o ızdırapla nasıl savasacak allah babasının yardımcısı olsun butun aılenın zor sınavdır ALLAHIN TAKDIRIDIR

22
196
yanıtYanıtla
Murat Aydın:

Bababası böyle bir canilik yapacak ve sen Allah babasınında yardımcısı olsun diyeceksin ya bi git be o baba tam bir caniymiş el kadar çocuğa yumrukmu atılır yemek yemedi diye biz çocuklarımıza yemek yemiyor diye şiddet değil ara verir onunla oynar sonra yemek yemesini sağlardık bu nasıl bir canilik

yanıt110
yanıt3
Recep Aykun:

Ekmek kutsaldır diyen insanları oluşturduğu algı Bir baba bir buçuk yaşındaki çocuğunu öldürtüyor. Bu cinayetin sorumluları hem baba hem de ekmek kutsaldır diyen insanlardır. En büyük düşmanımız CEHALETtir. Çocuk ekmeği yere atıyor baba da bir anda kutsal bir varlığı yere atılmasına sinirlenip çocuğuna yumruk vurduğuna inanıyorum

37
59
yanıtYanıtla
Son Gölge:

Bu kadar düz düşünmeniz çok akıl dışı. Adam çocuklarına sürekli şiddet uygulayan adı insan olan bir varlık muhtemelen , çocuk yemediği için daha öncede dövmüş sinirlenmiş çocuk ağlayıp ekmeği formatınca aklı olmayan Allah'ın kendine emanet verdiği çocuktan bir haber adam çocuğu oldururerek cinayet işliyor .

yanıt1
yanıt0
serkan l:

Recep aykun sen varya boşuna yaşıyorsun.. neymiş ekmeği kutsal olarak nitelendirmesek ,babada böyle sinirlenmemiş olacakmış ve çocukda ölmemiş olacakmış.. Allah'ım racep aykuna yardım et amin..

yanıt1
yanıt0
ender türk :

ANTEP , YANİ

29
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title