Haberler

5 öğrenciye mezar olan servisle ilgili korkunç iddia: Aracın kapısı iple bağlıydı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da 5 öğrencinin ölmesine neden olan servis kazasıyla ilgili skandal iddialar ortaya atıldı. Buna göre bozuk olan aracın kapısının iple bağlandığı öne sürüldü. Ayrıca aracın 180 km hızla gittiği belirtildi.

Afyonkarahisar'da taşımalı eğitim öğrencilerini taşıyan servis minibüsü kaza yaptı. Feci kaza sonucunda 5 öğrenci hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Olayın detaylarına ilişkin kan donduran iddialar ortaya atıldı. Bu iddialara göre aracın bozuk olan kapısı iple bağlandı.

"BİR GÜN ÇOCUKLARI ÖLDÜRECEKSİN"

5 çocuktan 2 kardeşin yengesi, eşinin servis şoförünü faciadan birkaç gün önce "Öğrenciler aracın içindeyken arabanın kapısı açıldı, 'Adalet bir gün çocukları öldüreceksin, arabaya çocukları bindirdikten sonra kapıyı inip örtmen lazım' dedi, babası ama bastı gitti, hiç dinlemeden" şeklinde uyardığını iddia etti.

"ACIMIZIN TARİFİ YOK"

İscehisar ilçesine bağlı Çatağıl köyünde dün yaşanan korkunç kazada 5 kişi öldü, 5'i ise yaralandı. Olayda hayatını kaybeden İsmail ve Nisa Eser isimli kardeşlerin yakınları olayla ilgili şok iddialara ortaya attı. Eser kardeşlerin halası Kadriye Tek, yaşadıklarının acının tarifinin olmadığını dile getirerek, "Yandık biz, çoluğumuz çocuğumuz hep gitti. Köyümüz yandı, çoluğumuzun çocuğumuzun hiç bir tane şeyi yok. Kaç senedir öğretmen ataması yapmadılar. Yandık biz yandık, öldük" dedi.

5 kişiye mezar olan servis kazasıyla ilgili 'Bozuk kapı iple bağlandı' iddiası

ARACIN KAPISI BOZUK İDDİASI

Servis aracının kapısının bozuk olduğunu ve iple bağlandığını öne süren Tek, aracın kaza anında hızının da yüksek olduğunu öne sürdü. Tek, "Kapısıiple bağlanıyormuş, zaten 180 ile gidiyormuş, böyle yerde 180 ile gidilir mi? Birisi veteriner olmak istiyordu, birisi hemşire olmak istiyordu. İsmail veteriner olmak istiyordu" diye konuştu.

HASTA OLDUĞU İÇİN KAZADAN KURTULDU

Eser kardeşlerin babası Cemil Eser ise diğer oğlunun o gün hasta olduğu için okula gitmediğini ve bu sayede kazadan kurtulduğunu belirterek şunları söyledi:

"Bu da (oğlunu göstererek) ölecekti, hasta olmasa. Annesi yalnız kalmasın diye, ben annemi getirmeye gidiyordum Afyon'a. Bunu koydum 'annenin yanında kal' dedim. Ne yapayım ben, yandım bittim, duvarlarım çöktü benim. 'Çocuğu salmayacağız' dedik, bu sefer arkamızdan ceza gönderiyorlar."

"KİMSE ÇOCUĞUNU OKULA GÖNDERMEYECEK"

Ölen Eser kardeşlerin yengesi Keziban Eser ise eşinin faciadan önce servis şoförü Adalettin T.'yi aracın kapısının kapalı olmadığı için uyardığını dile getirerek, "Minibüste buradan geçti. Öğrenciler içinde doluyken arabanın kapısı açıldı. Eşim bağırdı 'Adalet bir gün çocukları öldüreceksin, arabaya çocukları bindirdikten sonra kapıyı inip örtmen lazım' dedikten sonra bastı gitti, hiç dinlemeden bizi. En fazla 3-4 gün oldu uyaralı. Bundan sonra öğretmen gelmedikten sonra hiç kimse çocuklarını okula göndermeyecek" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Atila Yakar:

Denetim olmayınca isteyen istediği gibi hareket ediyor maalesef

47
3
yanıtYanıtla
Aysegul Caliskan:

180 km hızla mi? Bunun nesi normal Hollandada sabah gündüz vakit arabalar max 100 km hızla gidebilir akşam gece ise 120 km hizla gidebilir. Mesela 5 km hızla git ceza yazarlar yani 80lik yolda 85 gidersen ceza yazarlar. Akşam gece araç sayısı daha az olduğu için hız sınırı biraz daha fazla. Gündüzleri arabalar neredeyse otobüs kamyon hızında gidiyoruz 100 km ne ki ama daha güvenli daha az ölümcül kazalar olur. hız her zaman kaza yapma olasılığını arttırır.

28
13
yanıtYanıtla
vedat cici :

180 le gitmek ne öğrenci taşıyorsun türkiyenin geleceği çocukları taşıyorsun umarım içerde çürürsün keşke ben ölseydim diyesin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title