Haberler

Habere Farklı Bir Bakış Açışı Heberler

Güncelleme:

AMELE SOLARYUM GELİYOR

İSTEYEN KIŞ AYLARINDA DA AMELE YANIĞI OLABİLECEK

Solaryum hizmetinde son nokta… Sadece kollarını ve gerdan bölgesini yakmak isteyenlere hizmet verecek olan amele solaryum, bugün basına tanıtıldı… Bugüne dek, sadece yaz aylarında amele yanığı olabilen onlarca vatandaşımızın sevinç görüntüleri Heberlerde…

SİNEMA ÖĞRENCİLERİNİN DRAMI

İKİ GENCİN KISA FİLM MACERASI

Kısa film yazmak için biraraya gelen iki sinema öğrencisi İ.B ve Y.K dört saatlik konu bulma çalışmasının ardından, kısa film yazmaya çalışan iki öğrencinin sıkıntılarını konu alan bir kısa film yazmayı başardı. İ.B ve Y.K türünün 1210. Örneği olan filmleri için neler dedi?

SEZEN AKSU YENİ BİR ALBÜM MÜ YAPTI?

BERNA YURDAL YAKIN ÇEVRESİNİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Bir süredir yeni bir işle sevenlerinin karşısına çıkmayan Sezen Aksu'nun geçtiğimiz yaz yeni bir albüm piyasaya çıkardığını iddia eden 32 yaşındaki Berna Yurdal, "Öptüm Sezen" adını taşıyan bu yeni albümde 12 parça olduğuna, yakın çevresini inandırmaya çalışıyor.

HIRKA UZATTI, İLİŞKİSİ BİTTİ

KIZ ARKADAŞI "İFFET"İ İZLEYİNCE OLANLAR OLDU

"Üşürsün şunu giy" diyerek taksiden sevgilisine hırka uzatan genç terk edilmenin şaşkınlığını yaşıyor… "İffet" dizisine dava açmaya hazırlanan genç, kız arkadaşını geri kazanmanın yollarını arıyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title