Haberler

Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce'ye Silahlı Saldırı - İzmir

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin silahlı saldırı sonucu yaralanmasına ilişkin, "Kendisiyle görüşme şansım oldu.

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin silahlı saldırı sonucu yaralanmasına ilişkin, "Kendisiyle görüşme şansım oldu. Sağlık durumu çok çok iyi. Canına yönelik bir endişe taşımıyoruz." dedi.

Sındır, saldırıda yaralanan İnce'yi ziyareti sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin tüm ailesine ve sevenlerine "geçmiş olsun" temennisinde bulundu.

İnce'nin, eşinin kullandığı araçla evlerine gittiği sırada arkadan bir araç yaklaştığını ve çarparak durmasına neden olduğunu öğrendiklerini aktaran Sındır, şöyle konuştu:

"Tahminen belediye başkanımız takip edildi. Evinin önünde aracının durmasına neden olacak bir müdahale sonrası araçtan indiğinde kendisine silahla ateş edildiğini ve bacağından vurulduğunu biliyoruz. Kendisi ile görüşme şansım oldu. Sağlık durumu çok çok iyi. Canına yönelik bir endişe taşımıyoruz. Ama bacağındaki kurşun nedeniyle bir ameliyata alınacak. Tüm ailesine geçmiş olsun diyorum."

"Hayati tehlikesi yok"

Bu arada Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gürkan Ersoy da Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin ateşli silah yaralanması ile hastanenin acil servisine getirildiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kamil Okyay Sındır Mustafa İnce Güzelbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title