Haberler

Güvenlik kamerasını fark edince çaldıkları plakaları yerine taktılar

Güncelleme:

Avcılar'da park halindeki iki otomobilin plakalarını söken şüpheliler, bölgede kendilerini görüntüleyen güvenlik kamerası olduğunu fark edince plakaları geri takarak uzaklaştı. Plakaları söken şahısların, bu plakları daha sonra hırsızlık yapmak için kullanacakları araçlara takmayı planladıkları anlaşıldı.

Avcılar'da sokak üzerinde bulunan araçların plakalarını söken şahıslar, görüntülendiklerini anladıktan saniyeler sonra plakları yerine yeniden takarak olay yerini terk etti.

Park halindeki araçların plakalarını çalarak, çalıntı araçlara takıp, yeni hırsızlık olaylarında kullanan şüphelilerin Tahtakale'deki hırsızlık girişimi güvenlik kameralarından biri tarafından kaydedildi. Saat 02.00 sıralarında Trafo Mevkii'ne gelen iki kişi çevreyi kontrol ettikten sonra iki otomobilin plakalarını sökmeye başladı.

Güvenlik kamerasını fark edince çaldıkları plakaları yerine taktılar

ARKADAŞINDAN YARDIM İSTEDİ

Otomobilin arka plakasını sökemeyen bir kişi arkadaşından yardım istedi. Yardıma giden arkadaşı çevrede kendilerini görüntüleyen güvenlik kamerası olduğunu fark edince uyarıda bulundu. Bunun ardından iki kişi söktükleri plakaları yerlerine takarak uzaklaştı.

Hırsızların çalıntı plakaları taktıkları araçlarla daha rahat hareket ederek daha kolay hırsızlık yaptıkları, ardından plakaları tekrar değiştirdikleri ifade edildi. Polis şüphelileri tespit ederek yakalamak için çalışmalara başladı.

Güvenlik kamerasını fark edince çaldıkları plakaları yerine taktılar

Güvenlik kamerasını fark edince çaldıkları plakaları yerine taktılar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tahtakale Haberler

500

Yorumlar (2)

evf:

yakalasanız ne olacak serbest kalacaklar

1
0
yanıtYanıtla
CORÇ:

suçtan vazgeçenin başımızın üstünde yeri vardır. Er yada geç doğru yolu bulması güzel bir şey. Haklarında işlem yapılmazsa devletin iyi niyetini anlayıp bir daha böyle işlere bulaşmayabilirler. İşlem yapılırsa kızıp, bidahakine daha büyük vurgun yapmak için plan yapabilirler. O yüzden bu arkadaşların unutulması taraftarıyım.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title