Haberler

Gürsu'nun Şehit Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız Anıldı

Gürsu'nun Şehit Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, ölümünün 4. yıldönümünde düzenlenen törenlerle anıldı.

Gürsu'nun Şehit Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, ölümünün 4. yıldönümünde düzenlenen törenlerle anıldı. Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şehit Başkan Cüneyt Yıldız, ölümünün 4. yıldönümünde, kabri başında düzenlenen tören, Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlitle anıldı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu protokolü, şehit Başkan Cüneyt Yıldız'ın ailesi ve Gürsu halkı şehit Yıldız'ın kabrine giderek dua etti. Şehit Başkan, kabri başında okunan Kur'anı Kerim'in ardından, Gürsu Belediyesi iftar çadırında, Prof.Dr Mehmet Emin Ay'ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle ve Gürsu Merkez Camii'nde okutulan mevlitle anıldı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, " Yaşamını; barışçı, yardımsever, insani değerlere önem veren iyi bir insan olarak yaşamış olan Şehit Belediye Başkanımız Cüneyt Yıldız'ı saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Fani olan bu dünyadan bir gün hepimiz göçeceğiz. Ancak dünyada güzel işler yapmak, insanlığa, hizmet etmek baki. Gürsumuz'a hizmet yolunda önemli katkıları ve emeği olan Şehit Başkanımız Cüneyt Yıldız'ı insanlığa hizmet çabası içerisinde olan değerli bir insan olarak, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Başkanımızın bizlere emaneti olan Gürsumuz'a en iyi şekilde sahip çıkmak için çalışıyoruz. Allah'a hamdolsun ki, biz, ölümü yok olmak kabul eden bir inanca sahip değiliz. Ölümü sonsuzluk olarak kabul eden bir inanca sahibiz. Ne mutlu bize ki ölümü, Allah'a kavuşmak olarak görüyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin, ailesine, sevenlerine sabırlar ihsan eylesin. Ruhu şad olsun" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Yıldız Gürsu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title