Haberler

Güreş Federasyonu Başkanı Yerlikaya, Valiliği Ziyaret Etti

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Hamza Yerlikaya, bir günlük ziyaret için geldiği Siirt'te Vali Vekili Mustafa Pala'yı makamında ziyaret etti.

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Hamza Yerlikaya, bir günlük ziyaret için geldiği Siirt'te Vali Vekili Mustafa Pala'yı makamında ziyaret etti.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'nün daveti üzerine Siirt'e gelen Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Hamza Yerlikaya, beraberinde Siirt Üniversitesi Spor Kültür Daire Başkanı Selim Keleş, Siirt İktisas Kulüp Başkanı ve Güreş Antrenörü Şakir Kayaalp ve ASKF Siirt Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı ile birlikte valiliği ziyaret etti. Yerlikaya, Siirt Valiliği himayelerinde yürütülen Siirt Akademisi'nde incelemelerde bulunduğunu, akademideki çalışmaların çok güzel bir model oluşturduğunu ifade ederek, "Siirt ilinde yaygınlaşan güreş sporunun daha da geliştirilmesi için federasyon olarak destek vereceğiz" dedi.

Vali Vekili Mustafa Pala ise, güreşin ata sporu olduğunu söyledi. Vali Vekili Pala, "Federasyon Başkanı Yerlikaya'nın ziyaretinden memnuniyet duyduk. Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu, Yerlikaya'nın, ülkemizde güreş sporunun daha da geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve desteklenmesi konusunda önemli çalışmalar yapmıştır, Siirt ilimizde de önemli güreşçiler yetişmiştir, valilik olarak spora ve sporcuya her zaman destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamza Yerlikaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title