Haberler

Gür'den AK Parti'ye Ziyaret

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, AK Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci'ye iade-i ziyarette bulundu.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, AK Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci'ye iade-i ziyarette bulundu.

GAÜN'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Gür'e, rektör yardımcıları Prof. Dr. Hilmi Bayraktar ve Prof. Dr. Metin Bedir, rektör danışmanları Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı ve Doç. Dr. Mehmet Emin Sönmez, genel sekreter yardımcıları Mehmet Ali Eminoğlu ve Burhan Akyılmaz da ziyarete eşlik etti.

Gaziantep Üniversitesi olarak kentle iç içe, iş dünyasıyla kol kola olacaklarını belirten Gür, Gaziantep'e katma değer yaratacak çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Amaçlarının sadece iyi doktor, iyi mühendis, iyi öğretmen yetiştirmek olmadığını dile getiren Gür, "Milli ve manevi değerlerimize bağlı, ülkesini seven, sorumluluk sahibi gençler yetiştirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ak Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci de Gaziantep Üniversitesinin kentin en önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, "Gaziantep hepimizin, dolayısıyla hepimizin asli görevi de kentimize hizmet etmek. Üniversitemizin ve yönetiminin de aynı bilinçle hareket ettiğini görmekten büyük mutluluk duyuyoruz." açıklamasında bulundu.

Ziyaret sonunda AK Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci rektör Gür'e anayasa değişikliğine ilişkin bir kitapçık, Gür de Özkeçeci'ye kutnu kumaştan yapılmış bir kravat ile GAÜN işlemeli fincan takımı hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Emin Sönmez AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title