Haberler

Günün özeti

Güncelleme:

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;Can Dündar'ın 27 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasına karar verildiMİT tırlarının durdurulmasına ilişkin görüntü ve haber yayınladığı gerekçesiyle hakkında verilen 5 yıl 10 ay hapis cezası Yargıtay tarafından bozulan Can Dündar'ın...

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Can Dündar'ın 27 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasına karar verildi

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin görüntü ve haber yayınladığı gerekçesiyle hakkında verilen 5 yıl 10 ay hapis cezası Yargıtay tarafından bozulan Can Dündar'ın yeniden yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme sanık Can Dündar'ın 27 yıl 6 ay hapis ile cezalandırılmasına hükmetti.

....

Türk askeri 18 ay daha Libya'da bulunacak

Türk askerinin 18 ay daha Libya'da bulunmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

....

Oruç Reis'in görev süresi uzatıldı

Karadeniz'de dev doğalgaz rezervleri bulan sondaj gemilerimiz çevremizdeki denizlerde görevlerine başarıyla devam ediyor.

.....

Türkiye'nin İhracat Treni İçin Çin'de tören

Türkiye'nin Çin'e gönderdiği ilk özel ihracat törenini karşılamak için bugün Çin'in Xi'an kentinde tören düzenlendi.

....

Prof. Dr. Orhan Kural, korona virüs nedeniyle 70 yaşında hayatını kaybetti

Prof. Dr. Orhan Kural, korona virüs nedeniyle 28 Kasım'da kaldırıldığı 9 Aralık'tan beri de yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Başhekim Yardımcısı Orhan Kurt, "Orhan Kural Hocamız dün gece hayatını kaybetti. 28 Kasım itibariyle Hastanemize gelmişti. İlerleyen zamanda durumu ağırlaşınca 9 Aralık itibariyle yoğun bakıma kaldırıldı. Daha sonra Akciğerinde tutulma söz konusu olunca yoğun bir süreç yaşandı "dedi.

-İHA-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Can Dündar Yargıtay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title