Haberler

'Yavaş git' uyarısı canından etti! Talihsiz adam yol ortasında kurşunların hedefi oldu

Güncelleme:

İstanbul Güngören'de yolda arabasıyla hızlı şekilde ilerleyen şahıs, kardeşiyle yolun karşısına geçmek isteyen Seyyar Kayıtbey isimli vatandaş tarafından 'yavaş git' diye uyarıldı. Bu uyarıya sinirlenen 21 yaşındaki şahıs, yol ortasında kurşun yağdırdığı Kayıtbey'i öldürdü.

Güngören'de hızlı giden sürücüye 'yavaş git' uyarısında bulunan Seyyar Kayıtbey isimli vatandaş, yol ortasında vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle hayatını kaybetti.

ARACINI DURDURUP TARTIŞMAYA BAŞLADI

28 Ağustos Cumartesi günü Gençosman Mahallesi'nde meydana gelen olayda Seyyar Kayıtbey ve kardeşi evlerine giderken yolun karşısına geçmek istediler, Kayıtbey o sırada aracıyla sokaktan hızla geçen Emrullah K.'ya tepki göstererek 'biraz yavaş git' dedi. Bunun üzerine Emrullah K. aracını durdurup Seyyar Kayıtbey ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle Emrullah K. yanında bulunan tabancayla Seyyar Kayıtbey'e ateş ederek yaraladı, ardından olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kayıtbey'in kardeşi hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Hastaneye kaldırılan Seyyar Kayıtbey hayatını kaybetti.

'Yavaş git' uyarısı canından etti! Talihsiz adam yol ortasında kurşunların hedefinde oldu

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda şüpheli Emrullah K. yakalanarak gözaltına alındı. Emrullah K. emniyette ki ifadesinde 'silahı olay yerinden kaçarken düşürdüm H.Ç isimli şahıs tabancayı aldığını gördüm. Muhtemelen U.Ç. isimli şahısla tabancayı alıp saklamışlardır' dediği öğrenildi. Ardından ekipler H.Ç. ve U.Ç.'yi de gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.Ç ve U.Ç serbest bırakılırken, Emrullah K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'Yavaş git' uyarısı canından etti! Talihsiz adam yol ortasında kurşunların hedefinde oldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güngören İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (7)

endoplazmik retikulum:

peki şahıs derhal ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST bırakılmalıdır

228
25
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Sonunda Ülkemizde insanlık ölmüş durumda herkesin başı sağ olsun. İyilik dönemleri yardımlaşmalar sona erdi. örneğin denizde boğulan biri olduğunda kimse kurtarmak için müdahale etmiyor telefonlara sarılıyor ve video çekimi yapıyorlar.

49
1
yanıtYanıtla
zubu zarette:

Her halta haber yapanlar peynir ekmek gibi silahlanmaya haber yapmıyorlar. Önüne gelende silah burada asıl suçlu silaha karşı ağır cezalar getirmeyip silahlanmaya göz yumanlardır. Her gün silahla vurulma öldürme nedir bu kardeşim teksas oldu ülke. Silahın var ruhsatsız ne oluyor yakalanınca hiç bir şey para cezası bitti. Daha bunları çok yaşarız biz bu kafayla.

19
0
yanıtYanıtla
Rüya Ören:

idam şart.

11
1
yanıtYanıtla
Ali ÖZTÜRK:

İnsan öldürmek bu kadar mı kolaylaştı. Cezalar caydırıcı değil sanırım

2
0
yanıtYanıtla
Ahmet :

Adli kontrol az gelir madalya takip avrupa seyahatine gondersinler. Bu mlekette olen oldugu ile kaliyor ne yapip edip yasamak laz

2
0
yanıtYanıtla
Aslhn erdun :

Maşallah memlekette silahı olmayan kalmadı,bununla ilgili hiçbir çalışma da yapılmıyor. Tabi gerekirse lazım olurlar !

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title