Haberler

Güney Koreli Eşi ve 2 Yaşındaki Kızı Karşıladı

25 Aralık Soruşturmasında Kumpas davasında tahliyesine karar verilen eski Emniyet mensubu Hüseyin Korkmaz Silivri Cezaevi'nden çıktı.

Korkmaz'ı cezaevi önünde Güney Koreli eşi Leyla Korkmaz ve 2 yaşındaki kızı karşıladı.

Haber-Kamera İbrahim AKTÜRK İstanbul DHA

25 Aralık Soruşturmasında Kumpas davasında tahliyesine karar verilen eski Emniyet mensubu Hüseyin Korkmaz Silivri Cezaevi'nden çıktı. Korkmaz'ı, cezaevi önünde Güney Koreli eşi Leyla Korkmaz ve 2 yaşındaki kızı karşıladı.

Tahliyesine karar verilen Hüseyin Korkmaz, saat 21.45 sıralarında Silivri Cezaevi'nden çıktı. Korkmaz, cezaevi kapısının önünde bekleyen Güney Koreli eşi Leyla Korkmaz ve 2 yaşındaki kızı Dilruba ile kucaklaştı.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Hüseyin Korkmaz, 17 aydır hukuksuz yere tutuklu bulunduğunu öne sürdü. Korkmaz, 'Hiç görev almadım. Hiç alakamın, bilgimin bile olmadığı, herkes gibi medyadan 25 Aralık tarihinde öğrendiğim bir dosyayla ilgili tam 17 ay 10 gündür tutukluydum. İlk defa hakkımda adil bir karar verildi. Arkamı dönüp baktığımda, şu an mutlu olabileceğim hiçbir sebep yok. İçerideki arkadaşların hepsi hallerinden memnun. Bugünlerin geçeceğine inanıyorlar. Biz de inanıyoruz. Allah devletimize zeval vermesin dedi.

'YARIM MUTLUYUZ

Hüseyin Korkmaz'ın eşi Leyla Korkmaz da, 'Yarım mutluyuz. Çünkü içeride daha tutuklu ağabeyler var. İnşallah onların hepsi çıktığında biz gerçek bayramı yaşarız diye konuştu.

Korkmaz ailesi daha sonra otomobille Silivri Cezaevi önünden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silivri Cezaevi Hüseyin Korkmaz İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title