Haberler

Zorlu Center Avm Ziyaretçileri, Kazanmaya Devam Ediyor!

Güncelleme:

İstanbul'un çekim merkezi Zorlu Center AVM, ziyaretçilerine çok renkli bir etkinliğe katılma şansı sunuyor.


Alışverişin keyfi müziğin tınılarıyla buluşuyor ve ziyaretçiler yaptıkları 100 TL'lik alışveriş karşılığında Zorlu Center PSM'de gerçekleşecek Mercan Dede Enseble feat. Beyhan Murphy & Göksel Baktagir gösterisini izleme fırsatı buluyor.

Zengin marka karması ve konumuyla kısa sürede ziyaretçilerinin beğenisini kazanan Zorlu Center AVM, yeni kampanyasıyla kazandırmaya devam ediyor. Zorlu Center AVM ziyaretçileri 3-8 Temmuz tarihleri arasında tek seferde yaptıkları her 100 TL ve üzeri alışverişte, 9 Temmuz Çarşamba günü, Zorlu Center PSM'de gerçekleşecek Mercan Dede Ensemble feat. Beyhan Murphy & Göksel Baktagir gösterisi için davetiye kazanacak.

Geçtiğimiz yıllarda ünlü müzisyen Mercan Dede ile gerçekleştirdiği çalışmalarla ses getiren projelere imza atan Beyhan Murphy, 9 Temmuz'da tanınmış koreografilerinin yeni düzenlemelerinden oluşan çok özel bir performansla Mercan Dede'ye eşlik edecek. 1992'den itibaren modern dans alanında müzikseverlerin ilgiyle takip ettiği koreografiler sahneleyen Murphy'nin; Güldestan, Seyahatname ve Barbaros projelerinin müziklerini de Mercan Dede besteledi. Gecenin bir diğer konuğu olan Göksel Baktagir, temelde bir Türk müziği enstrümanı olan sazı ve geliştirdiği kendine özgü icra tekniğiyle birlikte bakış açısını diğer dünya müziklerine doğru genişletmiş ve yer aldığı pek çok uluslararası projede Türk Müziği'ni dünyaya tanıtan bir isim olarak öne çıkıyor.

Zorlu Center AVM ziyaretçileri, yaptıkları 100 TL'lik alışveriş karşılığında yerel tınıları, uluslararası yorumla izleme şansına sahip olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Göksel Baktagir Zorlu Center Mercan Dede İstanbul Emlak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title