Haberler

Zonguldak'ta Kefenli Eylem

Evli ve 1 çocuk babası Zeki Gülser, Çatalağzı Belediyesi'nde 2005, 2006, 2007 ve 2011 yıllarında 5'er ay 29'ar gün geçici işçi statüsünde çalıştı.

Evli ve 1 çocuk babası Zeki Gülser, Çatalağzı Belediyesi'nde 2005, 2006, 2007 ve 2011 yıllarında 5'er ay 29'ar gün geçici işçi statüsünde çalıştı. İki yıldır işe alınmayan Zeki Gülser, Zonguldak'ta kentin en işlek caddesi Gazipaşa'da kefenli eylem yaptı. Daha önce de tabutlu eylem yaparak sesini duyurmaya çalışan Zeki Gülser, bir arkadaşına diktirdiği kefeni üzerine giydikten sonra kent merkezinde dolaşmaya başladı. Yüzünü de beyaz renge boyayan Gülser, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yürüyüşünü sürdürdü. Bazı vatandaşlar, kefenli eylemciyi cep telefonu kameralarına kaydetti.

Madenci Anıtı'nda eylemine son veren Zeki Gülser, işinin tekrar geri verilmesini istedi. Gülser, şöyle konuştu

Hakkım olan ekmeği istiyorum. Sadaka, fitre istemiyorum. Yetkililer artık sesimi duysun. Benim iş hakkımın iade edilmesini istiyorum. Daha önce de tabutlu eylem yaptım, bir sonuç alamadım. Artık yeter, ekmeğimi geri versinler. Ben bunu istiyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeki Gülser Çatalağzı Zonguldak Gazipaşa Politika Güncel Haberler

Almanya'da sokaklar alev alev! Göstericilerle polis çatıştı: Çok sayıda gözaltı var

Almanya'da sokaklar alev alev! Göstericilerle polis çatıştı: Çok sayıda gözaltı var

Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title