Haberler

Zirve Yayınevi Davasına 4 Tahliye

Güncelleme:

Zirve Yayınevi davasında tutuklu bulunan 4 kişinin tahliyesine karar verildi.

Malatya Zirve Yayınevi Davasında bugün verilen ara kararda tutuklu yargılanan 3'ü muvazzaf 4 sanığın tahliyesine karar verildi.

TAHLİYE ALAN SANIKLAR

Malatya 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 94'ncü duruşmada tutuklu sanıkların tahliye talebini değerlendiren mahkemeye heyeti verdiği ara kararda Malatya Askeri Cezaevinde tutuklu bulunan Astsubaylar Abdullah Atılgan, Murat Göktürk uzman çavuş Mehmet Çolak ile Levent Ercan Gelegen'in denetimli serbestlik verilerek tahliye edilmesine karar verdi.

TUTUKLULUKLARI SÜRECEK SANIKLAR

Davada yargılanan Malatya eski İl jandarma komutanı Emekli Albay Mehmet Ülger ile binbaşı Haydar Yeşil, öğretim görevlisi Ruhi Abat ve Adana Cezaevinde tutuklu bulunan Varol Bülent Aral'ın ise tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme ayrıca geçtiğimiz günlerde elektronik kelepçe ile ev hapsini ihlal ettiği belirtilen cinayetin ilk sanıkları için ise ev hapislerinin devamına karar verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Göktürk Ercan Gelegen Mehmet Çolak Malatya Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

öğretmen:

DEMEK Kİ HAKİMLER BUNLARIN BİR DAHA ADAM KESMEYECEĞİNE GARANTİ SÖZÜ ALMIŞ YADA .HİS ETMİŞ OLABİLİR. HELAL OLSUN ADALETE

12
3
yanıtYanıtla
RECEP TAYYİP ERDOĞAN:

Paralel yargı yine iş başında bu alçaklıkları yapanları bunlara kol kanat gerenleri tek tek bulacak hukuk önüne çıkaracaz

3
5
yanıtYanıtla
Insanm@m.m:

Bir devlet isid kavasene. Yardim ederse. Kendi devletine kavakesende serbest kalir. Türkiye. Hosgeldiniz

1
3
yanıtYanıtla
murat:

Eminim çoğu kişi bunu haksız görüyordur ve eleştiriyordur ama sana yeniden yargılama var sana yok diyemezsiniz ne asker ne aziz yıldırım nede bunlar suçsuz bulunup aklanmadı sadece ya çok tutuklu diye yada yeniden yargılama muhabbetine serbest kaldılar ama temennim odur ki inşallah hakeden ve suçlu olan herkes en kısa sürede girer içeriye ve suçsuz günahsız olanlarda serbest kalır ve bu kişilere itibarları geri verilir.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title