Haberler

Trafikte sürücülere silah doğrultan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi

Güncelleme:

İstanbul Zeytinburnu'nda motosikletle seyir halindeyken havaya ateş açan ve diğer sürücülere silah doğrultan 19 yaşındaki şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahıs, o görüntüleri sosyal medyada "8 saattir trafiği tehlikeye sokmuyorum, uyuyordum" notuyla paylaşmıştı.

Zeytinburnu'nda motosikletle seyir halindeyken havaya ateş ederek, araçlara silah doğrultan ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan S.A.(19) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"8 SAATTİR TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKMUYORUM, UYUYORDUM"

Sümer Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde motosikletle seyir halindeyken havaya ateş açan ve seyir halindeki bir otomobile silah doğrulttuğu anları sosyal medya hesabından "8 saattir trafiği tehlikeye sokmuyorum, uyuyordum" notu ile paylaşan S.A.(19), İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Trafikte sürücülere silah doğrultan şahıs tutuklandı

TUTUKLANDI

Emniyet ekiplerinin yaptığı incelemelerde, olayı gerçekleştiren S.A.'nın kullandığı silahın kurusıkı, kullandığı motosikletin ise başkasına ait olduğu tespit edildi. Yakalanarak polis merkezine götürülen S.A. hakkında genel güvenliği tehlikeye sokma ve silahlı tehdit suçlarından adli işlem başlatılırken, motosikletin sahibi M.E.Ç ise ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmaktan idari para cezasına çarptırıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A. tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Trafikte sürücülere silah doğrultan şahıs tutuklandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeytinburnu İstanbul Güvenlik Trafik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Bozkurt:

Eğitimle bu hale geldik öğretmenler ve milli eğitim müfredatı sağolsun boş boş şeylerle ancak bu kadar oluyor

96
34
yanıtYanıtla
Onur Akın:

AKP’nin eğitim sistemi bu kadar olur

yanıt18
yanıt6
Yıldırım YILDIZ:

Astığım astık kestiğim kestik dizileri bey haftalık anne babası değişen dizilerde destekçisi ! Verilmeyen cezalar teşviki tabiki .

yanıt12
yanıt0
Mk:

Terbiye ailede başlar önce kendi evini süpür

yanıt55
yanıt10
Ahmet Araç:

Kardeşim ne alaka herşeyi eğitime siyasete bilmemneye bağlıyosunuz nasıl bir zihniyet anlamıyorum

yanıt-1
yanıt9
Erol Mes:

Türk adaletine güveniyorum

17
89
yanıtYanıtla
Fatih Met:

Bu çocuk olmamış, anasının babasının suçu, tam yapamamışlar bunu.

72
0
yanıtYanıtla
Bir garip yolcu:

Aleme ibet olması gereken en agir cezai yaptırım uygulanması şart...kanunda yasa eksik ise hemen yasalaşması şart...acilen

62
1
yanıtYanıtla
Tahm Kench:

Ülke GTA oldu ya

21
0
yanıtYanıtla
Anonim:

Çoluk Çocuk Tiktokda Ünlü Olucam Diyip Mafya Kesiliyor

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title