Haberler

Zeynep Teyze'nin Naylon Poşetle Kayak Keyfi

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Hotamış Yaylasında 55 yaşındaki Zeynep Üre, kızı Resule ve torunu Kıyasettin ile naylon poşetle karda kayak keyfinin tadını çıkardı.

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Hotamış Yaylasında 55 yaşındaki Zeynep Üre, kızı Resule ve torunu Kıyasettin ile naylon poşetle karda kayak keyfinin tadını çıkardı.

Son günlerde Türkiye'yi etkisi altına alan kar Silifke'ye bağlı yüksek kesimlerde vatandaşların ilgisini çekti. 55 yaşındaki Zeynep Üre de torunu Kıyasettin ve kızı Resule ile kar üzerinde naylon poşetle yüksek yerden kayarak hünerini sergiledi.

Silifke'de ikamet ettiklerini belirten Zeynep Üre, "Uzun zamandır kar görmemiştik. Ailece Silifke'nin yüksek kesimlerine yağan karı görmek için geldik. Kar üstünde poşetle kayarak zamanımızı geçirdik. Kızım ve torunumla birlikte poşetle karda kayarak zamanın tadını çıkardık" dedi.

Küçük Kıyasettin ise, "Babaannemle birlikte karın tadını çıkardık. Babaannem de bizimle karda kayarak karın keyfini çıkardı" diye konuştu.

Hotamış Yaylasında 30 santimetreyi geçen kar kalınlığı, haftasonu vatandaşlara kayak keyfi yaşatmaya yetti.

Silifke'nin en yüksek yeri olan Hotamış Yaylası, vatandaşlar tarafından dolup taştı. Havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar, ailece karın keyfini çıkarmak için yüksek yerlere akın etti.

Bazı vatandaşlar karda yürümenin keyfini çıkardı. Çocuklar ve aileleri naylon poşetlerle kızak keyfi yaşadı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hotamış Silifke Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title