Haberler

Zekai Tunca ile Türk Sanat Müziği Ziyafeti

Güncelleme:

'Sadettin Kaynak Film Şarkıları' temalı konserde, en sevilen şarkılar Bursalı sanatseverler için seslendirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği İcra Heyeti, 2012 – 2013 sanat sezonunun Kasım ayı konserinde, usta sanatçı Zekai Tunca'yı ağırladı.

Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konser, sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Salih Berkmen'in şefliğinde sahneye çıkan koro, 'Sadettin Kaynak Film Şarkıları' temasıyla gerçekleştirdiği özel konserinde beyaz perdeden aşina olunan eserleri seslendirerek dinleyicileri mest etti.

Keyifli konserde usta sanatçı Zekai Tunca, konuk sanatçı olarak sanatseverlerle bir araya geldi. Usta sanatçı seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle sevenlerine müzik ziyafeti çekti. Konserin sonunda müzikseverler de sanatçıları alkışlarıyla ödüllendirdi. Gecenin finalinde Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç ile Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Enver Karakoç Zekai Tunca ile Salih Berkmen'i çiçek vererek tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sadettin Kaynak Tunca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title