Haberler

Zehirli yılan, örümcek kuyruğuyla pusuya düşürdüğü kuşu böyle kaptı

Güncelleme:

Doğada var olan ancak belgesellerde dahi pek gösterilmeyen bir görüntü sosyal medyada çok ilgi gördü. Söz konusu görüntüde, şahin olduğu tahmin edilen kuşu avına düşüren "Örümcek Kuyruklu Boynuzlu Engerek" yılanının, avını kaptığı anlar yer alıyor.

Belgesellerde birden çok ilginç görüntü yayınlanıyor. Ancak doğada yaşanan bazı olaylar, belgesel kameralarının dahi kadrajına girmiyor.

İLGİNÇ BİR AVLANMA TAKTİĞİ

Doğadaki binlerce ilginç avlanma taktiklerinden biri ise bu sefer kameraların kadrajından kaçmadı. Sadece Güneybatı İran civarında yaşadığı bilinen ve "Örümcek Kuyruklu Boynuzlu Engerek" olarak bilinen yılan, kuyruğuyla pusu kurduğu kuşu saniyeler içerisinde kaptı.

AVLANMAYA GELİYORDU

Olayın bir diğer ilginç yanı ise kuşun, örümceği avlamak için yaklaşmasıydı. Ancak yılanın akılalmaz tuzağı, kuşu avcıyken av konumuna düşürdü.

SONRASINDA KURTULDU İDDİASI

Videoyu gören sosyal medya kullanıcıları ise çok sayıda yorumda bulundu. Bir kullanıcının iddiasına göre videonun devamında kuş, yılanın elinden kurtuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Halit:

belgeselden alınma ben bunu izlediğimde ağzım açık kalmıştı hatta birinde aynı örümcek kuşu ilk saldırıyı yapınca yılan saldırıyor kuş kurtuluyor 1-2 sn sonra kuş tekrar saldırıyor yani yılanın kamuflajını kuş bile fark edemiyor ve bu sefer kafasından yakalanıyor

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title