Haberler

Yüksel Çakır'a Bir Ödül Daha

Güncelleme:

Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri, Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Erzincan Belediye Başkanı

ÖDÜL : YILIN BELEDİYE BAŞKANI

KATEGORİ : KATILIMCI YÖNETİM

ERZİNCAN BELEDİYESİ

ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKANI SAYIN YÜKSEL ÇAKIR

PROJE ADI : BİRLİKTE YÖNETELİM

Özelkalem Dergisi'nin 'güzel bir Türkiye' hayali ile hayata geçirdiği Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri, Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 4.sü düzenlenen törenle, 2011 yılının en iyi vali ve belediye başkanları ödüllendirilirken, vali ve başkanlardan oluşan koro geceye damga vurdu.

Katılımcı Yönetim Dalında Yılın İl Belediye Başkanı Ödülüne layık görülen Erzincan Belediye Başkanı Yüksel ÇAKIR, ödülünü Kadir Has Üniversitesinde 9 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'da düzenlenen törenle aldı. Belediye Başkan Yardımcıları Sami Mollaoğulları, Seyfullah Kaban ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürünün de katıldığı törende Başkan Çakır'a ödülünü Jüri Üyesi Prof Dr Mete Tapan'ın elinden aldı.

Türkiye'nin her yerinden valilerin, belediye başkanlarının kendi kentleri için hayata geçirdikleri çok özel projeler, Türkiye'nin en uzman jürisi tarafından değerlendirildi. Projeler, toplam 9 kategori ve 6 kulvarda yarıştı. Projeleri titizlikle ve ödül kriterlerine sadık kalarak değerlendiren jüri, yoğun mesailer sonrasında karara vardı. Seçimlerinde ödülün hedeflerinden ve amacından asla ödün vermeyen jüri, bu yıl verilmesi planlanan 54 ödülden sadece 26'sı için ödüle lâyık proje belirledi.

Erzincan Belediyesinin Birlikte Yönetelim adlı projesi de bu ödüllerden birini almaya hak kazandı.

BELEDİYE BAŞKANLARI VE VALİLER KOROSU GECEYE DAMGASINI VURDU

Törende, Türkiye'nin en değerli sanatçılarından İnci Çayırlı'nın yönettiği ve ödül alan valiler ile belediye başkanlarının toplam 6 eser seslendirdiği özel bir koro sahne aldı. Valiler, belediye başkanları, bürokratlar, akademisyenler ve basın mensuplarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 300 davetlinin katıldığı görkemli törenin sunuculuğunu ise televizyon dünyasının en saygın isimlerinden Ayşenur Yazıcı yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erzincan Belediyesi Yüksel Çakır Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title