Haberler

Otobüsün durağa girmediğini iddia eden kadın, aracın önünü kesip ortalığı karıştırdı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta binmek istediği halk otobüsünün durağa girmediğini iddia eden kadın yolcu, bir süre aracın önünü keserek yoluna devam etmesini önledi. Kadın çantasıyla araca vururken, olay yerine gelen polislere de tepki gösterdi.

Alınan bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın yolcu, Barbaros Bulvarı'ndaki durakta halk otobüsüne binmek istedi. Bu sırada otobüsün durağa girmediğini iddia eden kadın yolcu, aracın önüne geçti.

ELİNDEKİ ÇANTAYLA OTOBÜSE VURDU

Kadının, otobüs sürücüsünün uyarılarına rağmen aracın önünden çekilmemesi üzerine bölgede görev yapan polis ekipleri olaya müdahale etti. Elindeki çantayla otobüse vuran, polis memurlarına da tepki gösteren kadın, yaşanan kargaşa sırasında yanındaki valizi de geride bırakıp yoldan geçen bir taksiye binerek duraktan ayrıldı.

YOLCULAR KADINI YALANLADI

Kadının aracın önünden çekilmesinin ardından otobüs yoluna devam etti. Olayı şaşkınlıkla izleyen otobüs yolcuları ise araç sürücüsünün durağa girdiğini, kadının tepkisinin yanlış olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Barbaros Bulvarı Beşiktaş Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Aslan:

Kadın haklı. Bazen keyfi durmuyorlar tek yolcu olunca veya gecikmiş oluyor girmiyor durağa. Millet soğukta yeri geliyor yarım saat otobüs bekliyor sonra gelen otobüs seni almadan gidiyor. İnsanlar sinirlenmekte haklı.

1
5
yanıtYanıtla
×××gala×y adına:

BU KADININ NERESİ HAKLI BEE KADIN DİKKAT ÇEKMEK İÇİN OTOBÜSÜN ÖNÜNE ATLAMIŞ

2
0
yanıtYanıtla
mehmet:

yahu ayakta almak yasak yer yok inen yok adam neden dursun tek tek durakta durup yolculara izah mı edecek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title