Haberler

Yoğun Bakımın Kapısını Kırıp Doktora Saldırdı

Amasya'da yoğun bakımda hayatını kaybeden bir hastanın yakını, normal görüş saatinin öncesi göremediği hastasının öldüğünü duyunca hastaneyi birbirine kattı.

Geçirdiği yoğun beyin kanaması sonucu kaldırıldığı Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan 61 yaşındaki Ahmet Şenel, 2 gün sonra hayatını kaybetti.

Aynı gün Almanya'dan gelen yeğeni V.K.'nın dayısını görme talebi normal görüş saatinde önce olduğu için reddedildi. Bir süre sonra servis görevlilerinin hastanın kaybedildiğini bildirmeleri üzerine sinirlenen V.K., önce yoğun bakım ünitesinin kapısını kırdı. Sonra da başka bir ameliyattan çıkan kadın doğum doktoruna saldırdı.

Araya giren yakınlarının sakinleştirdiği V.K.'nın kendine geldikten sonra kırılan kapının 700 liralık hasarını ödediği öğrenildi.

Kapının yenisi sipariş edilirken, hastanede daha önce 2 defa acil servis kapısı hasta yakınları tarafından kırılmıştı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Şenel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title