Haberler

"Yine zam gelmiş, bu benim son açmam olabilir" diye video çeken çocuk, izleyenleri duygulandırdı

Güncelleme:

Küçük bir çocuğun sosyal medya hesabından paylaştığı video, izleyenleri duygulandırdı. Videodaki çocuk, açma fiyatlarına gelen zamdan yakınarak, "Çok pahalanmış arkadaşlar, Bu benim son açmam olabilir. Elveda açma" ifadelerini kullanıyor.

Başta Türkiye olmak üzere dünya genelindeki birçok ülkede buğday fiyatlarının artmasının ardından unlu mamullere de zam geldi. Fiyatı en çok artan ürünlerden biri de açma oldu. Instagram hesabından açma ve çayını paylaşan küçük çocuğun videosu ise kısa sürede çok sayıda izlenme aldı. Farklı zaman dilimlerinde aldığı açmanın fiyatının zamlanmasını eleştiren çocuk, "Açmaya yine zam gelmiş" dedi.

"ELVEDA AÇMA"

Açma fiyatlarına gelen zamma sinirlenen çocuğun "Çok pahalanmış arkadaşlar, Bu benim son açmam olabilir. Elveda açma" dediği duyuldu. Simit fiyatlarını da eleştiren küçük çocuk, paylaştığı videosunda simide gelen zamları da eleştirdi. Küçük çocuğun bu anları, izleyenlerin duygulanmasına neden oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Instagram Ekmek Simit Zam Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

SALİH ÇABUK:

Bize bir açma simit çok gören sistem utansın..!

61
9
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Artık simit ve açmayı evde yapmaya çalışacağız artık olduğu kadar tanesine 5 TL vermektense 2 veya 3 TL maliyet olsa o zaman yaşasın ben...

24
2
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

Allah bıldıgı yapsın bu fırsatcı terörıstlerı,sıze ne oluyor sureklı zam,hıc utanmanız yokmu.kucucuk sey 7 tl.

3
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Fahiş fiyat darbesini yapanlar sokakta gezmeye devam ettikçe bu darbe devam eder. Darbeye katılan tüm firmalara el konulmalıdır Putin bunu yaptı anında bitirdi fiyat terörünü.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title