Haberler

Yeşilboğaz: "Üniversitelerin Kentleşme Üzerinde Önemli Rolü Var"

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, üniversitelerin kentleşme üzerinde önemli rolü bulunduğunu söyledi.

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, üniversitelerin kentleşme üzerinde önemli rolü bulunduğunu söyledi.

Yeşilboğaz, biraberinde Genel Sekreter Adnan Günbay ve yönetim kurulu üyesi Mahçe İnanoğlu Deprem ve Bilgehan Yaşa ile birlikte Mersin Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Çamsarı'yı ziyaret ederek tebrik etti.

Üniversitelerin kentleşme üzerinde önemli bir rolü olduğunu belirten Yeşilboğaz, "Üniversitenin temel misyonu, eğitim ve araştırma olmakla birlikte, bir kentin gelişmesine çok değerli katkılar sunabilmektir. Mersin Üniversitesi'nin kentin gelişimi ve çevre sağlığı konusunda yürütmüş olduğu çok başarılı çalışmalarını kutluyorum. Mersin Barosu ile Mersin Üniversitesi arasında sosyal ve eğitim işbirliğinin devam etmesinden mutluluk duyacağız" dedi.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Rektörü Çamsarı ise Mersin Üniversitesi'nin başta yerel yönetimler olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olduğunu söyleyerek, "Mersin'in geleceğine yön verecek her projede yer almaya çalışıyoruz. Baromuzla da eğitim ve hukuksal anlamda bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına devam etmeye hazırız" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin Üniversitesi Ahmet Çamsarı Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title