Haberler

Yenişehir Halinde Araka Kavgası: 1 Ölü, 12 Yaralı

Bursa'nın Yenişehir İlçesindeki Yaş Sebze ve Meyve Halinde, Tarladan Satın Alınan Arakanın Fiyatı Yüzünden 2 Grup Arasında Çıkan Kavgada 1 Kişi Ölürken, 12 Kişi de Yaralandı.

Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki yaş sebze ve meyve halinde, tarladan satın alınan arakanın fiyatı yüzünden 2 grup arasında çıkan kavgada 1 kişi ölürken, 12 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, dün saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda, hale çiftçinin getirdiği ürünleri almak için tartışan Diyarbakırlı ve Mardinli iki grup arasındaki arbede taş, sopa, demir çubuk ve silahların devreye girmesiyle büyüdü. Yaşanan arbedede çok sayıda kişi yaralandı. Olaya karışan bir aile Yenişehir'de bir istasyondan benzin alırken karşı tarafın silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda ağır yaralanan Mukaddes Karataş (26) Bursa'ya gönderilirken hayatını kaybetti. Olayda yaralanan Yahya Çelik (22), İsmail Çelik (21), Ali Karataş (36), Tevfik Karataş (32), Mehmet Selim Yatan (27), Cevdet Karataş (36), Ahmet Akyüz (30), Abdülhalim Aktepe (27), Mehmet Reşit Yılmaz (25), Abdurrahman Yılmaz ((28), Adil Acar (24) ve Selahattin Yılmaz (27) Yenişehir Devlet Hastanesi ve Bursa'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın yapıldığını belirten yetkililer, "Olay tamamen cahillikten meydana geldi. Olaydan sonra yaralanan eşinin peşinden Bursa'ya gitmek isteyen Mukaddes Karataş, bir benzinlikte 4 kişinin saldırısına uğrayıp hayatını kaybetmiştir. En kısa zamanda cinayete adı karışan ve 4 kişi olduğunu tespit ettiğimiz firardaki şahısları yakalayacağız" dedi.

Öte yandan, olayın ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden Yenişehir ilçesine Ağır Suçlar Bürosu ekipleri, Olay Yeri İnceleme ve Çevik Kuvvet ekipleri gönderildi. Ekipler titiz bir araştırma başlatarak zanlıları tespit ederken, diğer yandan da muhtemel başka olaylara karşı tedbir alındı.

(HS-İHS-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title