Haberler

Yaz Spor Okulları'na Görkemli Açılış

Güncelleme:

Gebze Belediyesi Yaz Spor Okulları kortejli şehir yürüyüşü ile başladı.

26 branşta 4950 öğrenci ile bu yıl rekor düzeyde katılım gerçekleşti

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları kortejli yürüyüşle başladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ile Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran'ın da eşlik ettiği kortej yürüyüşü Alaettin Kurt Stadı'ndan başlayarak Gebze Kent Meydanı'na kadar devam etti. Başkan Köşker ve protokol,mehteran eşliğinde gerçekleşen yürüyüş boyunca korteji alkışlayan vatandaşları selamladı.

BU YIL KATILIM REKOR DÜZEYDE

Gebze Belediyesi'nin yaz aylarında öğrencilerin hem spor, hem de sanatsal yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayarak düzenlenen Yaz Spor Okulları'na bu yıl rekor düzeyde katılım gerçekleşti. Kent Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bu yıl toplam 26 branşta açılan yaz okullarına kayıt yaptıran 4950 öğrencinin 98 öğretmen eşliğinde spor ve kültür sanat eğitimi göreceğini bildirdi. Başkan Köşker, "Yaz okullarında amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak ruhen, bedenen ve zihnen sağlıklı bir nesil yetiştirmektir" dedi.

ÜSTÜN YETENEKLER TÜRK SPORUNA KAZANDIRILIYOR

Gebze Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda futbol, basketbol, voleybol, karate ve jimnastik gibi ana spor branşlarının yanında, resim, gitar, bağlama ve tiyatro gibi müzik ve sanatın değişik dallarında uzman öğretmenler tarafından iki ay boyunca eğitim verilecek. Yaz okullarının Gebze'deki binlerce öğrencinin tatil günlerini en verimli şekilde değerlendirmesine imkan tanıdığını belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Yaz okullarımızın en büyük amaçlarından biri de sporun değişik branşlarında üstün yetenekli gençlerimizi keşfederek Türk sporuna kazandırmaktır" diye konuştu.

Öğrencilerle birlikte ailelerinin de katıldığı Kent Meydanı'ndaki açılış töreninde halk oyunları gösterileri ile birlikte jimnastik, karate ve top cambazları nefis bir gösteri sundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemalettin Kaflı Adnan Köşker Ak Parti Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title