Haberler

Yanlış İğne Yapıldığı İddiasıyla Suç Duyurusunda Bulundu

Böbreklerindeki ağrıları dindirmek için hastaneye giden 34 yaşındaki Fırat Yıldırım, yanlış iğne yapıldığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Böbreklerindeki ağrıları dindirmek için hastaneye giden 34 yaşındaki Fırat Yıldırım, yanlış iğne yapıldığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Kars'ın Selim İlçesi'nde geçimini hayvancılıkla sağlayan evli ve 4 çocuk babası Fırat Yıldırım, 22 Nisan 2012 günü böbreklerindeki ağrı hissedince ilçedeki Devlet Hastanesi'ne gitti. Acil Servis'te görevli doktor ağrı kesici iğne yapılmasını istedi. Hemşirenin iğneyi yapmasının ardından yürüyemez hale geldiğini ileri süren Fırat Yıldırım, Kars Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanede tedavisi devam eden Fırat Yıldırım tekerlekli sandalyeye mahkum kalmaktan korktuğunu belirterek, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Böbreklerimde şiddetli bir ağrı vardı. 22 Nisan Pazar günü acil servise gittim. Nöbetçi doktor H.U. müdahalede bulundu ve bana ağrı kesici iğne yapılmasını istedi. Görevli hemşire iğneyi vurmasının ardından fenalaştım ve yaklaşık üç dakika sonra yürüyemedim" dedi.

Fırat Yıldırım, kendisine yanlış iğne yapıldığını ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtirken, Kars Sağlık Müdürü Fahri Sevinç de soruşturma başlattıklarını söyledi. - Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fırat Yıldırım Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title