Haberler

Yalova Parklarda Kalan Suriyelilere Zabıta Operasyonu

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Osmanlı ve Panjin Parkı'nda kalan Suriyeli mültecilere yönelik bir operasyon düzenledi.

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Osmanlı ve Panjin Parkı'nda kalan Suriyeli mültecilere yönelik bir operasyon düzenledi. Parkın içinde bulunan mültecilere ait eşya zabıta aracıyla toplandı. Ekipler, mültecileri de Zabıta Müdürlüğü binasına götürerek kayıtlarını yaptı. Operasyona katılan Yalova Belediyesi Zabıta Müdürü Muhammed Öztürk, yaptığı açıklamada parklarda yatmanın yasal olmadığını söyledi. Öztürk, şöyle dedi Suriyelilerin burada parklarda yatması, çocuklarının dilenmesiyle ilgili çalışma yapıyoruz. Burada topladığımız mültecileri kayıt altına alıyoruz. Kayıt altına aldıktan sonra bunlar belli bir şekilde salınıyor. Kampa gidecek olanlara araç bulunup kamplarına gönderiliyor. Konuyla ilgili belediye başkanlığımızın direktifleri var. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız devam edecek.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera Süheyla GÖZDERELİLERYALOVA, (DHA)-

============================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Öztürk Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title