Haberler

Yaklaşak 1 Kasım Seçimleri

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Liberal Demokrat Parti (LDP) milletvekili adayları, Genel Başkan Cem Toker’in katıldığı toplantıda tanıtıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Liberal Demokrat Parti (LDP) milletvekili adayları, Genel Başkan Cem Toker'in katıldığı toplantıda tanıtıldı.

LDP Genel Başkanı Cem Toker, toplantıda yaptığı konuşmada, hedeflerinin yüzde 1 oy alarak meclis dışındaki partilerin en büyüğü olmak olduğunu söyledi. Türkiye de genel başkanları ile problem yaşayanların parti kurduğunu belirten Cem Toker, Emine Ülker Tarhan, Saadettin Tantan, Yaşar Okuyan'ın kurduğu partilerin başka bir partinin uzantısı olduğunu iddia etti ve Liberal Demokrat Partinin hiçbir partinin uzantısı olmadığını ve alternatiflerinin olmadığını kaydetti. Milletvekillerini Ankara'ya süs olsun diye değil milletin vekili oldukları için cebimizden çıkan 1 kuruşun bile nereye neden harcandığının hesabını sormaya gönderdiklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından LDP Bilecik milletvekili adayları Barış Tokay ve Murat Taylan'ın tanıtımı yapıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cem Toker Bozüyük Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title