Haberler

Wuhan Kültür ve Turizm Fuarı'nda 16,4 Milyar Dolarlık 62 Anlaşma İmzalandı

Güncelleme:

WUHAN, 24 Nisan (Xinhua) -- Çin'in orta kesimlerindeki Hubei eyaletinin merkezi Wuhan'da düzenlenen 2. Çin (Wuhan) Kültür ve Turizm Fuarı Pazar günü sona erdi.

Wuhan Kültür ve Turizm Fuarı'nda 16,4 Milyar Dolarlık 62 Anlaşma İmzalandıTuristler Çin'in orta kesimlerindeki Hubei eyaletinin merkezi Wuhan'da bulunan Sarı Turna Kulesi'nde (Huanghelou) düzenlenen ışık gösterisini izliyor, 21 Nisan 2023. (Fotoğraf: Wu Zhizun/Xinhua)

WUHAN, 24 Nisan (Xinhua) -- Çin'in orta kesimlerindeki Hubei eyaletinin merkezi Wuhan'da düzenlenen 2. Çin (Wuhan) Kültür ve Turizm Fuarı Pazar günü sona erdi.

Üç gün süren etkinlik boyunca 112,5 milyar yuan (yaklaşık 16,4 milyar ABD doları) değerinde toplam 62 sözleşme imzalandı.

Yaklaşık 80.000 metrekare sergi alanına sahip fuarda yurtiçi ve yurtdışından 2.000'den fazla katılımcı yer aldı. Fuarı yaklaşık 180.000 kişi ziyaret etti.

Fuara, ülke çapındaki kültür ve turizm bürosu yöneticileri, kurumsal liderler ve canlı yayın yoluyla kültür ve turizm ürünlerini tanıtmaları için 30'dan fazla influencer davet edildi. Etkinlik sırasındaki çevrimiçi ve çevrimdışı işlem hacmi toplam 379 milyon yuana ulaştı.

Fuarda kültür ve turizm endüstrisindeki en son gelişme trendleri, yeni teknolojiler ve yeni ürünlere odaklanan bir dizi forum düzenlendi.

Çin Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Hubei eyalet hükümeti tarafından ortaklaşa desteklenen fuar, iki yılda bir Wuhan'da düzenleniyor.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Wuhan Hubei Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title