Haberler

Victoria's Secret'ın ilk transseksüel modeli podyumlarda!

Güncelleme:

Valentino Sampaio Aquiraz adlı Brezilyalı model, Victoria's Secret'ın ilk transseksüel modeli olarak podyuma çıktı. Peki, Valentino Sampaio kimdir?

Kısa süre önce ' Vogue' dergisine kapak olan Sampaio, Instagram'da paylaştığı fotoğrafla artık Victoria's Secret'da olduğunu duyurdu. Gelişmenin ardından Valentino Sampaio'nun eski hali ise merak konusu oldu.

''TRANSLARIN OLAMAYACAĞI KADAR GÜZEL BİR YER"

Victoria's Secret Pazarlama Direktörü Ed Razek geçen aylarda, Victoria's Secret defileleri için "Transların olamayacağı kadar güzel bir yer" ifadelerini kullanmıştı. Ancak marka, devrim niteliğinde bir adım atarak defilelerde trans bireye de yer vermeye karar verdi.

Victoria's Secret'ın, ilk transseksüel modeli podyumlarda!

VOGUE'NİN İLK TRANS KAPAK MODELİ

Vogue dergisine, ilk transseksüel kadın olarak kapak modeli olan Valentino Sampaio, Elle dergisinin de kapağında yer almıştı. Geçtiğimiz hafta Instagram hesabından Victoria's Secret meleklerinin bornozuyla poz vererek markayı da etiketleyen Sampaio'yu ünlü mankenler de tebrik etmekte gecikmedi.

Victoria's Secret, ilk transseksüel modeli ile podyumlarda!

VALENTİNO SAMPAİO KİMDİR?

Valentino Sampaio Aquiraz, Brezilya Ceará Aquiraz'da dünyaya geldi. 20 yaşındaki güzel, transseksüel bir model. Genç model ' Vogue' dergisine ilk transseksüel kadın olarak da tarihe geçmişti. Vogue dergisindeki fotoğraflarda ünlü fotoğrafçı Mert Alaş'ın imzası bulunuyor. Valentina Sampaio, daha önce de Elle dergisinin kapağında yer almıştı.

Victoria's Secret, ilk transseksüel modeli ile podyumlarda!

Sampaio, erkek olarak dünyaya gelse de 8 yaşındayken psikoloğu onu transseksüel olarak tanımladı ve 10 yaşındayken Valentina adını aldı. Model olarak yoluna devam etse de mimarlık eğitimini sürdürüyor. Güzel model, 1.77 boyunda ve yeşil gözlüdür.

Victoria's Secret, ilk transseksüel modeli ile podyumlarda!

Victoria's Secret, ilk transseksüel modeli ile podyumlarda!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Valentino Instagram Vogue Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (17)

GINA GELDİ:

ALLAH IN YASAKLADIĞINI NEDE GÜZEL NORMALLEŞTİRİP BENİMSEDİNİZ YAZIK

14
13
yanıtYanıtla
mehmetk:

yasak olan nedir? neden trans birey olduğunu nereden ve nasıl biliyorsun?

yanıt2
yanıt0
TJ:

Arada bir kafayı çalıştırın. Transseksüellerin çoğu doğuştan, sonradan olmuyorlar. Allah yasakladıysa doğmasına da engel olmalıydı o zaman ! Artık önce insan diye bakmayı öğrenin. Bizler o kadar şahaneyiz ki hepimiz cennete gideceğiz değil mi?

14
10
yanıtYanıtla
....:

SEN ÖNCE ALLAHIN İŞİNE KARIŞMAMAYI ÖĞREN BNCE

yanıt6
yanıt6
COŞKUN ÇAKIROLU:

Lan çok bilmiş agut o senin söylediğin transeksüller değil doğuştan çift cinsiyetli doğanlardır yani hem erkek hemde kadın organıyla doğmuşlardır ki dünyada çok nadir görülen bir durumdur transeksüeller ise erkek olup daha sonra operasyonla kadın olanlardır,sen arada bir değil sürekli kafayı çalıştır o yüzden

yanıt3
yanıt5
Çakıl:

Kesinlikle katılıyorum yorumuna.Bu yaz tatilde bir otelde animasyon ekibinde bi cocuk vardı.göğüs hiç yok ama taytından belli ki erkek organıda yok ne yapsın bu cocuk yüzü hem erkek hem kadın.Bizlerin böyle insanlara destek olması lazım bırakın dışlamayı.Yaratan öyle yarattıysa bizede halt yemek düşer...

yanıt3
yanıt0
Lazoski:

Yeminde 28 yildir kadin olarak bu hayattayım benden güzel

6
0
yanıtYanıtla
AREKS AJANS:

sabah sabah güldürdün :)

yanıt10
yanıt0
ASLI:

TAŞŞ TAŞŞ

4
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

bunu bi ara fenevbahçe transfer edecekti stoper diye ne ara haydarken haydariye oldu,neyse fenev için farketmez nasılsa takımın hepsi bundan:)

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title