Haberler

Vero Moda 25. Yılını Kutluyor

Güncelleme:

Dünya çapında moda sever kadınların tercihi VERO MODA, 25. yaşını 40'tan fazla ülkede 1.045 mağazası ile kutluyor.

VERO MODA, 01 Ekim-31 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştireceği 25. Yaş kutlamalarında tüm mağazalarında bir moda fantezisi yaratıyor. Sekiz ayrı parçadan oluşan özel tasarımlar, kutlama tarihleri süresince özel fiyatlar ile tüm Vero Moda mağazalarında satışa sunuluyor. Bu kutlamanın parçalarından en dikkat çekenlerinden biri; yakın zaman önce Londra'daki Alexa Chung sonbahar çekimlerinde sezonun olmazsa olmaz bir parçası olarak gösterilen ve koleksiyon değeri taşıyan Jana Lurex Blazer ceket oluyor.

VERO MODA'nın yeni koleksiyonunda da modellik yapan stil ikonu Alexa Chung, yıldönümü stillerinden birini markanın yeni kampanyasında gösteriyor. Kampanyanın stilistliğini, Heidi Slimane ve Louis Vuitton gibi tasarımcılara da yaptığı modellikle ünlenen, olağanüstü stilist Christopher Niquet gerçekleştirdi. Seçkin cadde mağazalarından, özel tasarıma ve VERO MODA'dan Karl Lagerfeld'e kadar modanın en iyi isimleriyle çalışmış olan stilist Christopher Niquet, Jana Lurex Blazer'li stillerden biri için şu yorumu yaptı:

"Bu ceket, bu sezonda yatırım yapmak isteyeceğiniz parçalardan biri. Bu çok yönlü ve klas ceket, iş için cazip olduğu kadar partilerde de cool bir gizem sağlıyor. Önü açık giyin ve üzerinizdeki dökümlü bluza biraz daha klas bir hava katın veya ince bir silüet yaratmak isterseniz önünüzü ilikleyin."

Bu sonbaharda 25. yılını kutlayan VERO MODA, modayı zamanında yakalamaktan hoşlanan kadınların tercihi olmaya devam ediyor.

Bu sonbaharda 25. yılını kutlayan VERO MODA, modayı zamanında yakalamaktan hoşlanan kadınların tercihi olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alexa Chung Vero Moda Londra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title