Haberler

Uzman çavuş, silahla 4 aylık bebeğini öldürüp eşini yaraladı

Güncelleme:

Van'da silahla 4 aylık bebeğini öldüren ve eşini yaralayan uzman çavuş, intihar girişiminde bulundu.

İlçe merkezinde ikamet eden ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen uzman çavuş, silahla eşine ve bebeğine ateş ettikten sonra kendisini vurdu. Evden gelen silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BEBEK HAYATINI KAYBETTİ, EŞİ YARALANDI

Eve giren ekipler, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Uzman çavuşun başından, eşinin ise omzundan yaralandığı tespit edildi.

UZMAN ÇAVUŞUN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulansla Van'daki hastanelere kaldırıldı. Uzman çavuşun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Van Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

Export 85:

Allah'ım nedir bu ailedeki sosyal çöküntü gün gelmiyor ki evli çiftlerin cinayet haberi gelmesin ve hiç bir yetkili bu sorunu görmüyor

365
9
yanıtYanıtla
büşra Mutlu:

Namazsızlık oruç tutmamak günlük yapılmayan tesbihatlar Allahın adını anmamak zikretmemek

yanıt445
yanıt212
Mehmet YILMAZ:

Büşra'cım her şeyi dine bağlamak gibi saçma sapan fikirleriniz var. Bu tür olaylar ateist ülkelerde, hristiyan ülkelerde, ineğe tapanlarda neden olmuyor. Bu ülkede hepimiz gerginiz. Sığınmacılardan çok ama çok rahatsızız, ekonomik şartlardan boğulduk, gelecek kaygımız hat safhada, tarikat ve cemaatlerden rahatsızız, cehaletten rahatsızız, eğitimden rahatsızız ya Allah akıl fikir versin size ve sizin gibilere....

yanıt324
yanıt352
Özer Doğan:

Allaha nasıl hesap vereceksin bebeğin suçu neydi

239
6
yanıtYanıtla
Batuhan Akca:

bakın Türkiye'de gündem olmamasına rağmen ülke genelinde yasadışı bahis şans oyunları gitgide çoğaldığından asker polis gibi paralı mesleklerin dışında şu an hemen hemen 5 kişiden 2 kişisi bu illete düşmüş durumda ekonomik buhran insanları içinden çıkılamaz bir psikolojik şiddete maruz bırakıyor gelin bu sözümü bir düşünün..

176
9
yanıtYanıtla
man over:

Emin ol asker,polis gibi paralı meslek sahibi olanlar daha fazla düşmüş. Çünkü yaptıkları meslekler zorlu meslekler.Kısa yoldan zengin olup kurtulmak istiyorlar.Geçmiş haberlere bak daha önce ailesini öldürüp intihar eden asker,polislerin çoğu kumar batağına düşmüş.

yanıt115
yanıt9
Umut Atalay:

BİLADER ŞU UZMAN ÇAVUŞ KELİMESİNİ KALDIRIN ORDAN YETER ARKADAŞ KAÇ DEFA YAPTINIZ AYNI ŞEYİ SİZDEN BİRİ Bİ ADAM ÖLDÜRDÜĞÜNDE GAZETECİ Mİ DİYONUZ BASIN MI DİYONUZ. AYIP YAPTIĞINIZ 10 ETTİ BU 10 !!

95
57
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

Niye zoruna gitti. Önce birader yazmayı öğren.

yanıt14
yanıt16
Mehmet YILMAZ:

Umut yerden göğe haklısın. Yanlış bir algı yaratılıyor.

yanıt11
yanıt2
Firat Tas:

Ne oldu bu asker polislere

70
8
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title