Haberler

Vali Topaca: Akil İnsanlar Medeni Bir Şekilde Karşılanacak

Güncelleme:

Ercan Topaca, cuma günü kente gelecek 'Akil İnsanlar' heyeti için bazı önlemler alacaklarını belirtti.

Kocaeli'de dün gece İl Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile birlikte ilçelerdeki asayiş ve trafik uygulamalarını denetleyen Vali Ercan Topaca, cuma günü kente gelecek 'Akil İnsanlar' heyeti için bazı önlemler alacaklarını belirterek, "Herkes medeni bir şekilde heyeti karşılayacak" dedi.

Vali Ercan Topaca, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ve İl Jandarma Komutanı Birol Şimşek'le birlikte gece Gölcük ve Karamürsel'deki asayiş, trafik uygulamalarını takip etti. İlçe emniyet müdürleri ile jandarma komutanlarının da eşlik ettiği Vali Topaca, Gölcük'teki bir pastanede oturarak vatandaşlarla konuştu, açıklamalarda bulundu.

Vatandaşların, paralı park uygulamalarından yakınması üzerine Vali Topaca, park ihalesini alan firmanın vatandaşları taciz edecek boyutta uygulamaları varsa, duyarsız kalınamayacağını ve gelen şikayetlerin değerlendirileceğini söyledi.

Yarın (cuma) İzmit'e gelecek olan 'Akil İnsanlar' heyeti ile ilgili açıklamada da bulunan Vali Ercan Topaca, heyetin gelişiyle ilgili olarak bazı önlemler alınacağını belirtti. Vali Topaca, şöyle konuştu:

"Elbette bazı önlemler alınacak. Ancak Kocaeli'nin hoşgörü ili olduğunu biliyoruz. Zaman zaman tahrikler olsa da provakatif eylemler olsa da herkes medeni bir şekilde akil insanları karşılayacak. Heyet STK'ları bilgilendirecek ve vatandaşlarımızın fikirlerini alacaklar. Sadece onların faaliyetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için tedbirler alacağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ercan Topaca Hulusi Çelik Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title