Haberler

Vali Şahin, Roman Vatandaşları Dinledi

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Canik İlçesi'nde yaşayan Roman vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Canik İlçesi'nde yaşayan Roman vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün Canik İlçesi'nde bulunan 200 Evler ve Yavuz Selim Mahallesi'nde polis vatandaş ilişkilerini geliştirmek, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla bir çay ocağında düzenlenen toplantıya kamu kurum müdürleri, Canik Kaymakamı İlhan Turgut'un yanı sıra Samsun Valisi İbrahim Şahin'de katıldı. Mahallelerine ilk defa vali gelmesine sevinen vatandaşlar ise protokol üyelerini ve Vali İbrahim Şahin'i davul ve zurna çalarak karşıladı. Daha sonra Vali İbrahim Şahin toplantıda mahalle sakinlerinin sorunlarını tek tek dinleyerek not aldı.

Mahallenin sorunlarını dinledikten sonra açıklamalarda bulunan Vali İbrahim Şahin, "Siz bizim kardeşlerimizsiniz. Öyle ayrım filan olmaz. Sizinle ilgili asla bir ayrımcılık olmayacak. Siz bizim canımız, ciğerimizsiniz. Biz sizi, siz de bizi kucaklayacaksınız ki bu ülkeyi yukarıya doğru çıkartalım. Elele vereceğiz. Sizin sorunlarınızla ilgileneceğiz. Gücümüz yettiğince sorun gibi gözüken problemleri devreden çıkartacağız" dedi. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Şahin İlhan Turgut Samsun Canik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title