Haberler

Vali Coş Pankartlarla Karşılandı

Aydın'dan Adana'ya atanan Vali Hüseyin Avni Coş, yeni görev yerinde havaalanında pankartlar ve çiçeklerle karşılandı.

Aydın'dan Adana'ya atanan Vali Hüseyin Avni Coş, yeni görev yerinde havaalanında pankartlar ve çiçeklerle karşılandı. Coş ile tokalaşmak isteyen bürokratlar, valilik bahçesinde uzun kuyruk oluşturdu. Sabah saat 07. 30'da İzmir'den Adana'ya gelen Vali Hüseyin Avni Coş, havaalanında çiçeklerle karşılandı. Eşi Aylin Coş, kızları 24 yaşındaki Feride Nihal, 19 yaşındaki Nur Tuğba ve 1 yaşındaki Hatice Beyza Coş ile birlikte kente gelen Vali Coş, "Cumhurbaşkanı ve Başbakanımıza, beni bu göreve getirdikleri için teşekkür ederim. Basın bizim gözümüz kulağımız olacak. Kente hizmet etmekten onur duyuyorum" dedi. Vali Coş'u, dışarıda pankart taşıyan bir grup karşıladı. "Hoş geldiniz" diyen herkesin elini sıkan Vali Coş'a, üzerinde Türk bayrağı motifi olan hediyeler ve çiçek verildi.

100 METRELİK KUYRUK OLUŞTU

Vali Coş için düzenlenen resmi karşılama töreni ise Adana Valiliği'nin bahçesinde yapıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri Vali Coş'u karşılamak için yaklaşık 100 metrelik kuyruk oluşturdu. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Baro Başkanı Aziz Erbek ile birlikte makamına çıkan Coş, Adana'ya geldiği için heyecanlı olduğunu söyledi.

'ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPTIM'

Önceki Vali İlhan Atış'tan devraldığı hizmet bayrağını düşürmemek için çalışacağını belirten Vali Hüseyin Avni Coş, "Amacımız aziz milletimize hizmet etmektir. Her şey Adana ve Adanalılar için" diye konuştu. Bir gazetecinin, "Adana işsizlikte, planlı yolsuzlukta Türkiye lideri. Kredi kartı batağının en çok olduğu kent. İllerin yaşanabilirlik sıralamasında 13'üncülükten 55'inciliğe geriledi. Bu sorunlar nasıl aşılacak?" sorusunu yanıtlayan Vali Atış, Bingöl'de görev yaptığını anımsatarak, zor şartlarda çalıştığının bilinmesini istedi.

'Adana'NIN ARTILARINI ÇOĞALTACAĞIZ'

Göstergelerin önemli olduğunu ama her şeyi yansıtmadığını belirten Coş, şöyle konuştu: "Karamsar tabloya rağmen insanlar bir yerlerden hala Adana'ya yaşamak için geliyorsa, göç ediyorlarsa, demek ki Adana'nın söylenen istatistiklerde yer almayan çekici yönleri de var. Biz artılarıyla, eksileriyle hepsini değerlendireceğiz. Adana'nın artılarını çoğaltmak için bütün arkadaşlarımız ve kurumlarımızla çalışacağız. Taş üstüne taş koymak isteyen herkes bizim yol arkadaşımız. Katılımcı, paylaşımcı bir yönetim anlayışını uygulayacağız. İşsizliğin azaltılması konusunda kamunun doğrudan iş üretmesi mümkün değil ama üretim ve istihdam sağlamak isteyen herkese, bütün yatırımcılara kapımız açık. Daha fazla yatırım, daha fazla üretim ve daha fazla istihdam sağlamak için çaba göstereceğiz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title