Haberler

Vali Coş: "Adana'da Bazı Kamu ve Kuruluşların Sabit Telefonlarının Dinlendiği Bize Ulaştı"

Adana'da katıldığı bir programda konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, bazı kamu ve kuruluşlara ait sabit telefonların dinlendiğini açıkladı.

Adana'da katıldığı bir programda konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, bazı kamu ve kuruluşlara ait sabit telefonların dinlendiğini açıkladı.

Adana'da yayın yapan yerel televizyon kanalı Kanal A'da yayınlanan ve gazeteci Zeki Kızılkaya'nın hazırlayıp sunduğu "Bire Bir" adlı programa katılan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, telefon dinlemeleri içerisinde Adana'da da dinleme olup olmadığı sorusuna, "Valilik ve önemli bazı kamu kuruluşlarının dinlendiği bilgisine ulaştık. Konunun ortaya çıkmasından bir rahatsızlık duymayız. Kişisel olarak benim açımdan önem arz etmez. Bu durumu esefle karşılıyorum" dedi.

Vali Coş, "Tabii bu tür hak ihlallerinin olması devletin vermediği toplumun kullanılmasını hoş görmediği bir takım kanun dışı yaklaşımlara girişilmesi bir takım yetkilerin su istismar edilmesi kabul edilecek bir şey değil. Bu tür ahlaka aykırı uygulamaları yapan kim olursa olsun lanetliyoruz. Söz konusu vahim iddialar üzerine basta valilikte yapılan incelemeler sonrası sabit telefonlar olmak üzere bazı kamu kuruluşlarında telefonların dinlendiği bilgisi geldi. Yasa dışı herhangi bir işimiz yok. Bizim bütün konuşmalarımızın ortaya çıkmasından rahatsızlık duymayız" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Coş Kızılkaya Kanal A Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title