Haberler

Kırşehir Valisi Akın'dan bağımlılıkla mücadelede toplumsal destek çağrısı

Güncelleme:

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Yeşilay Danışmanlık Merkezini (YEDAM) ziyaret ederek bağımlılıkla mücadele çalışmalarında toplumsal destek çağrısı yaptı.

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Yeşilay Danışmanlık Merkezini (YEDAM) ziyaret ederek bağımlılıkla mücadele çalışmalarında toplumsal destek çağrısı yaptı.

Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Akın, Kırşehir YEDAM'ı ziyaretinde kurumun çalışmalarını inceledi.

Yeşilay Kırşehir Şube Başkanı Doç. Dr. Ali Güneş'ten çalışmaları hakkında bilgi alan Akın, burada yaptığı konuşmada, bağımlılık yapan her türlü maddeyle mücadele eden Yeşilay Danışmanlık Merkezi'nin çalışmalarını önemsediklerini ifade etti.

YEDAM'ın alkol, tütün, madde ve teknoloji bağımlıları ile bağımlı yakınlarına ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağladığını belirten Akın, şöyle devam etti:

"Bağımlılık günümüzün en önemli sorunlarının başında gelmektedir. Yıllardır alkol ve sigara gibi bağımlılıkla mücadele yürüten Yeşilay'ın bünyesinde faaliyet gösteren YEDAM'da bağımlıların rehabilite edilerek topluma yeniden kazandırılması hedeflenmektedir. Bağımlılıkla mücadelede başarılı olmak için toplumun tüm kesimlerinden destek bekliyoruz. YEDAM çalışanlarına başarılar diliyorum."

Vali Akın'ın ziyaretine Kırşehir Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve İl Sağlık Müdürü Ali Bulut eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Güneş Kırşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title