Haberler

Uzman Çavuş, Kız Arkadaşıyla Görüntülü Konuşurken Kafasına Sıktı

Güncelleme:

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde görev yapan uzman çavuş, whatsapp'tan görüntülü konuştuğu kız arkadaşıyla tartıştığı sırada intihar ederek yaşamına son verdi.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde görev yapan uzman çavuş, whatsapp'tan görüntülü konuştuğu kız arkadaşıyla tartıştığı sırada intihar ederek yaşamına son verdi.

KIZ ARKADAŞIYLA TARTIŞIRKEN KAFASINA SIKTI

Kelkit Jandarma Komando Asayiş Timi'nde görevli 22 yaşındaki Uzman Çavuş Şahin Can, Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki evinde istirahat ettiği sırada Antalya'daki kız arkadaşıyla whatsapp üzerinden görüntülü konuşmaya başladı. Bu sırada kız arkadaşıyla tartışmaya başladığı iddia edilen Can, beylik silahını çıkararak kafasına tek el ateş etti.

KIZ ARKADAŞI OLAYI TELEFON KAMERASINDAN CANLI CANLI GÖRDÜ

Olayı cep telefonunun kamerasından canlı canlı gören kız arkadaşı şoka girerken, kızın ailesi tarafından Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verilmesinin ardından Kelkit'teki uzman çavuşun evine çok sayıda ekip gitti.

HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan ilk muayenede Can'ın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşılırken, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Can'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Gümüşhane Adli Tıp Merkezine kaldırıldı.

1 YILDIR KELKİT'TE GÖREVLİYDİ

Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Can'ın 1 yıldır Kelkit ilçesinde görevli olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Can Ahmet Gümüşhane Antalya Kelkit 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

ADAM GİBİ ADAM:

ÖYLE AKILSIZ DOYUMSUZ SORUNLU BEYINSIZ KIZLAR VARKI ERKEKLER ONLARIN DERDINDAN KAÇACAK YER BULAMIYOR VE ÖLÜYOR. ALLAH BÖYLE BEYİNSİZ KIZLARI TOPTAN YOK ETSIN

13
4
yanıtYanıtla
OSMANİYE ÇUKUROVANIN BAŞKENTİ:

kafasız. ne şehittir ne gazi. . . . .

4
10
yanıtYanıtla
Dost Acı Söyler:

Şu ettiğin lafın onda birini basiretsiz idarecilere diyebildiğin gün ne dedi bu diyeceğim.

yanıt3
yanıt0
Sabri gözebe:

Beşiri Jandarma Asayiş Komando Bereber Omux Omuza Görev Yaptık Tek Hayali Uzman Çavuş Jöh Olmaktı Bir Kız İçin Değer Miydi Be Güzel Kardeşim Çok Üzdün Bizi Güzel Kardeşim

12
1
yanıtYanıtla
Kerem:

Allah rahmet eylesin. Kişisel aşk Allah aşkının önüne geçtiği zaman neyin nasıl olduğunu düşünemiyor. O aşk olmadan önce de hayatın vardi, o olduktan sonra da hayatın vardi. Hayat sadece o var diye olmaz

11
1
yanıtYanıtla
BIKTIM:

Nasıl yorumlar bunlar siz insanlıgınızdan utanın allah bılır neler yaşıyodu kı son çareyi ölümde buldu hayat sandıgınız kadar kolay degıl hele gençlere hiç. .

10
1
yanıtYanıtla
Antalyalı:

Hayatının baharında hayattan kopan gencin ahı, sebep olan kızı bırakır mı? Ne olursa olsun o da intiharı seçmemeliydi.

11
0
yanıtYanıtla
Bilerek Ölmek Günahtır:

Bunu zaten hepiniz biliyorsunuz. İntihar çok ama çok büyük bir günahtır. Ölürseniz insanlar sizden istifade edemezler. Ülkeniz için ekonomik bir değeriniz kalmaz. Varsa gerçek sevenleriniz çok üzülürler. Hizmet edemezsiniz. Patronlarınıza para kazandıramazsınız. Bunları da düşünün intihar edecekseniz. Siz ölürseniz Allah''a kim ibadet edecek ? Allah başkalarına mı şükredebilsinler diye asgari ücretle yaşama şansı verecek sanıyorsunuz. . . Siz benzersizsiniz.

3
8
yanıtYanıtla
Adiyamanli:

Allahim ailesine sabir versin, Askerlerimiz,Polislerimiz ne sartlar ve zorluklar altinda görev yapiyorlar, Rabbim yardimcilari olsun, Kimse bu insanin ne yasadigini bilmeden,yorum yapmamali, Ölenlerin kim cennetlik kim cehennemlik oldugunu yalnizca Rabbim bilir, Insallah Rabbim tüm Milletimize daha güzel yarinlar versin,kimse canina kiymasin,kimse kimseyi öldürmesin, Sevgi saygi icinde yasayalim

10
0
yanıtYanıtla
adanalı adriana lima:

DAHA ÇOCUK BU YA . ALLAH AFFETSİN MEKANI CENNET OLSUN

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title