Haberler

Usta Tiyatrocu Zafer Önen Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Zafer Önen için Şişli Kent Sineması'nda tören düzenlendi.

Hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Zafer Önen için Şişli Kent Sineması'nda tören düzenlendi. Törene çok az sayıda kişinin katılması dikkat çekti.

Hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Zafer Önen için ilk tören Şişli Kent Sineması'nda düzenlendi. Törene oğlu Sunay Gönen, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden tiyatrocu Nejat Uygur'un oğlu Süheyl Uygur, oyuncu İbrahim Kendirci ve Önen'ni tiyatrocu arkadaşları katıldı. Sinemada düzenlenen törende koltukların büyük bir kısmının boş kaldığı görüldü.

Zafer Önen'inoğlu Sunay Gönen, "Annemden sonra kaybettiğim en değerli insandı babam. İnsanlara yardım etmeyi seven, sanatını işi seven, doğru düzgün bir insandı. Ölen büyüklerimiz gibiydi. Onların hepsini arıyorum. Babamı da arayacağım" diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Süheyl Uygur ise "Acımız büyük, son dönemde arka arkaya büyük değerler kayboluyor. Büyük değerler kaybolurken aslında toplum da yara alıyor. Bunun bilincinde olmak lazım. Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Tören sonunda usta oyuncu için helallik alındı. Zafer Önen'in tabutu, cenaze namazı için Teşvikiye Camii'ne götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süheyl Uygur Zafer Önen Gönen Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title