Haberler

Usta Karikatüristler Öğrencilerle Buluştu

30.Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nın Uluslararası Seçici Kurul Üyeleri Bodrum Marmara Koleji TED Bodrum Koleji İlk Ve Ortaokul Öğrencileri İle Biraraya Geldi.

30. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nın Uluslararası Seçici Kurul Üyeleri Bodrum Marmara Koleji TED Bodrum Koleji İlk ve Ortaokul Öğrencileri ile Biraraya Geldi.Marina Çarşısı'nda Düzenlenen Alanda 23 Öğrenci, Ercan Akyol, Piyale Madra, Anita Kunz, Robert Mankoff, Brad Holland, Adolf Born Gibi Seçici Kurul Arasında Bulunan Ünlü Karikatüristlerle Sohbet Ederek, Çizim Yapmaya Başladı. Karikatür Çizmenin Temel Kurallarını Öğrenen Öğrenciler, Keyifli Zaman Geçirdi. Bazı Çocuklar Karikatüristlerin Portrelerini Çizdi. İki Öğrenci, Robert Mankoff'a Portresini Karikatür Olarak Çizdikleri Kağıdı Zarf Haline Getirip, Kendisine Hediye Etti. Aldığı Hediyeden Dolayı Çok Mutlu Olduklarını Belirten Mankoff, "Karikatür Çizdiğimiz Süre İçinde Çocuklarla Çok Eğlendim. Çok Yaratıcılar, Onlar Bir Şeyler Öğrenmek Çok Keyifli" Dedi.Etkinliğe Katılan Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, Öğrencilere Yapılan Karikatür Çalışması ile İlgili Bilgi Verdi. Fetvacı Öğrencilerin Başarılı Karikatürler Çizdiğini Belirterek, "Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nın Bu Yıl 30'Uncusunu Düzenledik. Yarışma Programı Kapsamında Öğrencilerle, Usta Karikatüristleri Bir Araya Getirdik. Yerli ve Yabancı Karikatüristlerle Keyifli Bir Gün Geçirdiler ve 3 Yıldır da Bu Etkinliği Düzenliyoruz. Birlikte Sohbet Etmelerini ve Çizim Yapmalarını Sağladık. Öğrenciler de Ustalardan Karikatür Çizmenin Ayrıntılarını Öğrendi" Dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Doğan Ercan Akyol Marmara Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title