Haberler

Ünlü Oyuncu Ölümden Döndü! Sefa Zengin Kimdir?

Güncelleme:

Tatil dönüşü, eşi ve kızı ile bindiği ticari taksiyle kaza yapan tiyatro ve dizi oyuncusu Sefa Zengin kimdir?

, eşi ve kızıyla, Muğla'nın Datça ilçesinden İstanbul'a gitmek üzere bindiği ticari taksinin başka araca çarparak takla atmasıyla ölümden döndü.

Ünlü Oyuncu Ölümden Döndü! Sefa Zengin Kimdir?

DORMEN TİYATROSU OYUNCULARINDAN

Oyuncu , 26 Mayıs 1980 yılında Malatya'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Zengin, 1994-2001 yılları arasında Dormen Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptı.

Ünlü Oyuncu Ölümden Döndü! Sefa Zengin Kimdir?

''KURTLAR VADİSİ'' İLE TANINDI

, İstanbul Bilgi Üniversitesi oyuncularından oluşan Tiyatro Candela'nın sahneye koyduğu Karmakarşık, Popcorn, Kare As ve Oyun isimli oyunların yönetmenliğini yaptı. 2003 yılında rol aldığı Kurtlar Vadisi adlı dizide canlandırdığı, psikolojik sorunları olan Erdal Kömürcü karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini topladı. Tiyatro ve etkili konuşma teknikleri eğitmenliği, dizi film, reklam, belgesel ve sinema filmi seslendirmeleri yaptı. Şuan Koç Üniversitesi'nde Koç Oyuncuları tiyatro grubunun yönetmen ve eğitmenliğini sürdürüyor.

YER ALDIĞI PROJELER

Ünlü oyuncu, 1995 yılında ''Çiçek Taksi'' dizisiyle oyunculuğa başladı. Daha sonra Dostlar Pasajı, Ruhsar, Hoşça kal Yarın, Hiçbir Yerde, Martılar Açken, Kurtlar Vadisi, Hürrem Sultan, Gen, Binbir Gece, Yağmurdan Sonra, Meçhule Gidenler, Semum, Dabbe 2, Ömre Bedel, Kurşun Bilal, Bana Bir Soygun Yaz, Kızılelma ve son olarak Ne Münasebet dizi ve filmlerinde oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sefa Zengin İstanbul Magazin Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title