Haberler

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan "istismara uğrayan çocukların annesinin kemiklerini kıracağım" diyerek kendisini ihbar etti

Güncelleme:

Ünlüler, 2 kardeşin cinsel istismara uğradığı davada, sanıkların tutuksuz yargılanmasına tepki göstermeye devam ediyor. Son olarak ünlü oyuncu Celil Nalçakan, kendini ihbar ettiğini belirterek, istismara uğrayan çocukların anneleri ve üvey babalarının kemiklerini kıracağını söyledi.

Türkiye'nin konuştuğu Elmalı davasına ünlü isimlerden tepkiler sürüyor. 7 ve 10 yaşındaki iki çocuğun cinsel istismara uğradığı olayla ilgili son olarak, toplumu ilgilendiren konulara verdiği tepkilerle bilinen Celil Nalçakan'dan tepki geldi.

SERBEST BIRAKILMALARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Nalçakan Twitter hesabından Antalya'nın Finike ilçesinde iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan annenin ve çocukların üvey babasının adli kontrolle serbest bırakılmasına sert çıktı.

"KENDİMİ İHBAR EDİYORUM"

Nalçakan paylaşımında, "Kendimi ihbar ediyorum! Rahmi A. ve Merve A. iblisleriyle bir yerde, bir şekilde karşılaşırsam, kırılmadık kemik bırakmayacağım vücutlarında" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan 'istismara uğrayan çocukların annesinin kemiklerini kıracağım' diyerek kendisini ihbar etti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Celil Nalçakan Antalya Twitter Elmalı Haberler

500

Yorumlar (1)

Tufan Krkmz:

HELAL OLSUN..İŞTE GERCEK..DELIKANLI..ŞEREF VE HAYSIYET SAHIBI...DUYARLI BIR TÜRK SANATCISI....

34
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title