Haberler

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir Ayrıldı

Güncelleme:

Erkenci Kuş dizisiyle ekranlarda görmeye alıştığımız Demet Özdemir, bir süredir birlikte olduğu Seçkin Özdemir'den ayrıldı.

Erkenci Kuş'un başrol oyuncusu dolu dizgin bir birliktelik yaşadığı oyuncu 'den ayrıldığı iddia edildi. İlişkileri hakkında güzel yorumlar yapılan çifte adeta nazar değdi.

BİRLİKTE OLAN TÜM FOTOĞRAFLAR SİLİNDİ

Ayrılık hakkında açıklama yapmayan çifften ilk hamleyi yaptı ve yakışıklı oyuncu, sevgilisi ile olan tüm fotoğraflarını silerek, 'i takipten çıktı. Bunun üzerine 'de 'i takipten çıktı.

Ünlü Çift Ayrıldı!

AİLELERİ TANIŞTIRMIŞLARDI

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir çifti yaklaşık 4 aydır aşk yaşıyordu. Evlenecekleri iddia edilen ikili, ailelerle de tanışmıştı. Evlilik yolunda ilerledikleri öne sürülen çiftin, 2019 yılında da nişan yapacağı konuşuluyordu.

Ünlü Çift Ayrıldı!

Ünlü Çift Ayrıldı!

Ünlü Çift Ayrıldı!

Ünlü Çift Ayrıldı!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Seçkin Özdemir Demet Özdemir Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

MELISA58:

Can Yaman için ayrilmistir neden olacak

12
1
yanıtYanıtla
refsdfghjk:

çok yazık oldu ya tüm Türkiye bu aşkı çok merak ediyordu nasıl üzüldüm biliyor musun şimdi her yanım ağlıyor kendime gelemiyorum bu nasıl haber

10
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım. Kala kaldım öyle.

10
0
yanıtYanıtla
Sedo:

Millette ne dertler var yaf.

5
0
yanıtYanıtla
REFİK:

çok üzüldüm ne olacak şimdi

4
0
yanıtYanıtla
AHMET:

yakışmıyolardı zaten

4
0
yanıtYanıtla
Nereye:

Derin uzuntu icindeyim aklim basimdan gitti

2
1
yanıtYanıtla
tgam:

çok üzüldüm yav kesin dolar yine yükselir

3
0
yanıtYanıtla
Hulya:

Inanmayin

1
1
yanıtYanıtla
55:

millet geçim derdi ile küçük çocukların pis emeller için öldürülmesi ile üzülürken bana ne, bize ne kim kimden ayrılmış. yeter artık bu gereksiz haberler yapılmasın. . . . . en yakın zamanda yenisini ikisi de bulur. . . Rabbim diğer ailelere sabır versin. . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title