Haberler

Ümit Özdağ'ın iç savaş çıkışı tartışma yarattı! İçişleri Bakanlığı suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı bir toplantıda muhabirin yönelttiği "Sığınmacıların Türkiye'ye oluşturabilecekleri en büyük tehdit nedir?" sorusuna "İç savaş, yüzde 99 değil yüzde 100 iç savaş çıkacak" yanıtını verdi. Özdağ'ın yaptığı açıklama büyük tartışma yaratırken, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Zafer Partisi liderinin iç savaş çıkacağı iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Aydın İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

"YÜZDE 99 DEĞİL YÜZDE 100 İÇ SAVAŞ ÇIKACAK"

Bir muhabirin "Sığınmacıların Türkiye'ye oluşturabilecekleri en büyük tehdit nedir?" sorusuna Özdağ net bir şekilde "İç savaş" yanıtını verdi. Sığınmacıların ekonomik maliyetinin 100 milyar doları aştığını ve sokakların güvensizleştiğini belirten Özdağ, "Yüzde 99 değil yüzde 100 iç savaş çıkacak" diye konuştu.

ÖZDAĞ'IN SÖZLERİ BÜYÜK TARTIŞMA YARATTI

Ümit Özdağ'ın "İç savaş" çıkışı özellikle sosyal medyada büyük tartışma yaratırken, İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı da son dönemde Bakan Süleyman Soylu ile yaşadığı tartışmalarla gündemde olan Özdağ'ın sözlerine tepki gösterdi.

ÇATAKLI: SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

'Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda yaptığı açıklamada Özdağ'ın iç savaş çıkacağı iddiası ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını duyuran Çataklı şu ifadeleri kullandı; "Bunun çok açık iç savaş kışkırtıcılığı olduğunu düşünüyoruz. Ve bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Suriyelilerin ülkelerine bayram iznine gidip geri dönüşü söz konusu değil."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu Zafer Partisi Ümit Özdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

baran kurt:

Umut Özdağ acilen biri müdahale etmeli cumhuriyet mitingleri yapan gezi eylemleri yapanlar multecilermiydi içinizdeki Bizans çocukları ve kandırılan gecnlerdi bir siyasetçi böyle konusurmu birde milliyetçi olacak yazik

90
302
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Ümit özdağ isimli siyasetçi sonunda niyetini itiraf etmiş.Halkını, ülkesini insanları seven bir siyasetçi böyle kötü düşüncelere sahip olabilirmi ?

86
297
yanıtYanıtla
taner ipek:

İç savaşın sebebini mültecilere bağlıyor, yani türkler kendi içlerinde savaşacaklar demek istememiş. Halkı ülkesi ve insanları adına endişesini aktarmış.

yanıt231
yanıt39
Adem Celebi:

BU ULKENIN GELECEGINDEN ENDIŞE DUYUP GERÇEKLERİ SÖYLEYİP VATANI IÇİN KAYGI DUYAN BIR LIDER ÜMİT ÖZDAĞ

273
101
yanıtYanıtla
özen66:

Allahu teala sızlere fırsat vermesın

91
205
yanıtYanıtla
Haydar senkal:

Dogru soruyu sormak zeka gerektirir once ne isi var bu kadar ne oldugu belirsiz insanin benim ulkemde diye sorugulamalisin

yanıt173
yanıt23
Yunus N N:

Ya benim orta doğulu müslüman kardeşlerimin ne zararı var

39
253
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

biz iç savaş çıkacağını düşünmeyince iç savaş çıkmıyor mu? 10 milyon ne olduğu belirsiz adam var ülkede. yabancılar kalsın diyen adam çocuğunu üniversiteye gönderiyor, apartların hepsi arap dolu. kalcak yer yok. komedi ülkeyiz.

233
31
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Sığınmacılara yapılan yardımlar milyarlarca. Doğumhaneler ne Nüfus Mdlükleri onlardan geçilmiyor. Bizim tükettiklerimizi tüketip mal yokluğuna, pahalılaşmaya ve enflasyonun yükselmesine neden oluyorlar. Kaçak sığınmacılar bir an önce geri gönderilmeliler diyoruz da kim dinliyor

242
19
yanıtYanıtla
Fatihan:

Hani bu mültecilere ve onların üzerinden hükümete saklayanlar varya.ben imalat üzerine bir isyerim var.son 7 8 senedir bu mülteciler olmasa çalıştıracak adam bulamıyorum.sadeve ben değil onbinlerce işyeri bu vaziyette.. siz ne konusuyorsunuz

41
170
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title